Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Infineon geheugen

6 antwoorden
  • Hoi, Ivm een geheugendefect heb ik van Dell een nieuw geheugenreepje ontvangen en die erin gestopt. Alleen het reepje wat terugmoest was "Samsung" en nu heb ik Infineon-memory gekregen. Allebei was natuurlijk 512 Mb. Ben ik nu beter af ? (Samsung of Infineon). Sisoft gaf bij Samsung aan CL2.5 en Infineon geeft Sisoft aan. CL2-3.3
  • Ik denk dat het om het even is.
  • [quote:146dbdb564="Wisja"]Ik denk dat het om het even is.[/quote:146dbdb564] t'is allebei A merk, Ik denk eerder dat je er op vooruit bent gegaan
  • Nou ja, de prestaties blijven nagenoeg gelijk (Pcmark 2002, 3dmark2001) Toch lijkt ie iets lekkerder te lopen bij het accelereren/openen applicaties. Kan ook het "placebo"-effect zijn. Ok, ga maar niet klagen dan als het allebei A-merk is.
  • Hoi, Heb dat tooltje gedownload waarmee je dingen kan uitlezen (cpu, geheugen enz..). Het volgende geeft ie weer met de Infineon memory: Module Information: Infineon DDR-SDram PC2300 - 512 Mb Timings: - Frequency: 132,9 Mhz - FSB:Dram: 3:4 -CAS#Latency: 2.0 Clocks -RAS#to Cas#Delay: 3 clocks -RAS#Precharge: 3 clocks -Cycle Time (Tras): 6 clocks Helaas weet ik niet wat de Samsung-reep presteerde, daar ik dit tooltje niet had. Ik weet wel dat de Samsung PC2100 was. Ik meen dat Samsung op CL2.5 uitkwam. Nu met het bovenstaande staatje, staat dit reepje nu op CL2 of CL3 ? Kortom, vooruit of achteruit ?
  • Sisoft toont dacht ik de Bios instellingen en niet de SPD waarden. Wat staat er precies op het stickertje dat op het geheugen is geplakt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.