Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

los onderdeel in DVD-drive?

4 antwoorden
  • Hoi allemaal, Ik heb een soort rammel in m'n Aopen 1648 DVD-speler. Voordat ik het ding wilde inbouwen kwam ik er achter dat als je de speler heen en weer beweegt het net is alsof er bijv. een schroefje los ligt in de speler. Nu heb ik hem omgeruild, en weer hetzelfde verhaal? Zit dit gewoon in de speler, of heb ik 2 keer een kapotte getroffen? B.t.w. hij rammelt niet als hij ingebouwd is ofo, gaat dus echt om dat rammelende geluid als je schud met dat ding.
  • Lijkt me stug dat er iets 'hoort' te rammelen. Ruil dat ding nog een keer om, en vraag dan direct ff bij je leverancier. Denk dat het niet zo hoort.
  • Hoi dat rammelen dat hoord dat is een stabilisatiesysteem in je dvd-rom die er voor zorgd dat je drive niet gaat trillen als er een cd in zit die niet helemaal egaal is (het is een rond bakje met balletjes die in het midden van je drive zit, dus als het zwaartepunt niet goed licht dan gaan deballetjes naar dat punt).
  • [quote:62157318d4="Daantje18"]Hoi dat rammelen dat hoord dat is een stabilisatiesysteem in je dvd-rom die er voor zorgd dat je drive niet gaat trillen als er een cd in zit die niet helemaal egaal is (het is een rond bakje met balletjes die in het midden van je drive zit, dus als het zwaartepunt niet goed licht dan gaan deballetjes naar dat punt).[/quote:62157318d4] Dank je wel voor deze technische uitleg. Nu weet ik tenminste dat ik niet weer terug hoef :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.