Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

W98 burner

8 antwoorden
  • Probleem: Na het formatteren en installeren van W98 SE is de cdr-burner niet meer te zien in verkenner. er zit ook nog een cd rom speler in en die herkent ie wel maar leest de cd's niet, heb het met software en muziek cd's geprobeerd. Bij het nakijken van de IRQ conflicten krijg ik de volgende probleemgevallen te zien: 11 universele host-controller voor PCI naar USB 11 PCI grafische adapter VGA 11 IRQ holder voor PCI-steering (deze staat 3 maal vermeld) 14 primaire IDE controller (dubbele fifo) 14 PCI busmaster IDE controller 15 secundaire IDE controller (dubbele fifo) 15 PCI busmaster IDE controller Ik snap niet goed wat ik hieraan kan doen maar wel dat het hierdoor niet werkt. :oops: Groetjes Blitz!
  • Kijk es in apparaatbeheer. De onderdelen waar een uitroeptekn of kruis door staat verwijderen. pc opnieuw opstarten en de benodigde drivers worden geïnstalleerd. Nu zie je hem misschien wel.
  • Heb je voordat je windows er opnieuw hebt opgezet iets "hardware-matigs" veranderd ? Succes :wink:
  • Om wat voor moederbord gaat het? Wellicht moet je nog drivers voor de chipset installeren?
  • ook alle bios instellingen ok?
  • [quote:26eea191ec="Ochem@n"]Wellicht moet je nog drivers voor de chipset installeren?[/quote:26eea191ec] Idd; duidelijk gevalletje.
  • Heb nog eens flink lopen rommelen en idd van tevoren een andere harde schijf aangesloten gehad om te testen of hij misschien een dubbel boot zou pakken en dan wel zou opstarten. dit werkte dus ook niet! Heb toen de IDE kabels opnieuw aangesloten en ja hoor, dat was het hele probleem. nu draait het systeem perfect! Bedankt voor jullie reacties! :D
  • [quote:7a47455d09="spiderned"][quote:7a47455d09="Ochem@n"]Wellicht moet je nog drivers voor de chipset installeren?[/quote:7a47455d09] Idd; duidelijk gevalletje.[/quote:7a47455d09] goh spidje..met jouw antwoord is het probleem van Blitz echt opgelost. shame :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.