Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Op zoek naar een goede scanner

6 antwoorden
  • Hoi, ik ben op zoek naar een goede scanner.Waarmee je ook pagina's uit een boek goed mee kan scannen.En moet makkelijk mee te werken zijn. Iemand wat ideeen? Groet, Jochem
  • Wat is het budget ongeveer ?? Ik heb zelf een Canon Canoscan N670U Voordeel van deze scanner is dat hij geen externe voeding nodig heeft. Ook de software is erg makkelijk te bedienen vind ik. Er zit ook tekstherkenningssoftware bij, zodat je tekst uit een boek om kunt zetten in een Word document dat makkelijk te bewerken is. Ik ben zelf zeer tevreden met deze scanner, maar het is een model van vorig jaar. Denk niet dat die nog makkelijk te vinden is, maar er zal vast een goede opvolger voor zijn. Kost iets van 80-90 euro geloof ik.
  • O zeker... ik weet hele goede scanners voor rond de 300 Euro. ;) Maw. het is wel makkelijk als je het budget erbij verteld. En misschien waar je zelf naar hebt zitten kijken. (Als je zelf al onderzoek gedaan hebt) Edit: Jeroentje was me voor :)
  • de scanner mag zo rond de 150 euro kosten.maar het belangrijkste is dat het een goede en makkelijk te bedienen scanner is
  • Ok, ik ben eens ff rond gaan kijken. Deze heb ik gevonden, en leken mij wel geschikt: [url=http://www1.alternate.nl/cgi-bin/go.pl?stop=1&c=AFQBXKWZIV&main=/html/nodes_info/upuh27.html]HP 3950[/url] [url=http://www5.alternate.nl/cgi-bin/go.pl?stop=1&c=AFQBXKWZIV&main=/html/nodes_info/upue21.html] Epson Perfection 1660 Photo[/url] Ga eens wat kijken en vergelijken.
  • Ik zou eens kijken op www.kieskeurig.nl. Computer -> randapparatuur -> scanner. Kan de eerste 10 op meest gezocht en op totaal cijfer sorteren. Staan gebruikers ervaringen bij, geen vooroordelen maar echte missers en goede punten. Kan je ook vragen op kwijt. Ok prijzen van online winkels, heb je een idee van wat je kwijt zou zijn. Lijkt mij de beste plaats om te zoeken. Groet, Stofnest.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.