Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dell TFT, welke?

3 antwoorden
  • Welke monitor kan ik het best kiezen bij mijn pc. Mijn gevoel zegt die 15". Dit omdat hij DVI ondersteund en een zogenaamd UltraSharp display. Het prijsverschil is minimaal dus daar gaat het niet om. Kan ik beter de 17 inch of die van 15 nemen? Het gaat om deze twee: Dell 1504 FP 15" Design FlatPanel (+272.51 EUR) Dell 171FPB 17" Entry FlatPanel (no DVI) Dell Recommended (+295.12 EUR) Hier staat een vergelijkingstabel: http://www.euro.dell.com/countries/frames/nl/nld/bsd/products/choose/learnmore_monitors_flat_all_details.htm Alvast bedankt 8)
  • als je aan de grotevan je monitor veel waarde hecht (wat ik dus doe) moet je zeker voor de 17" gaan dat dvi maakt volgens mij nie teen zo heel veel uit en vaak ondersteunen de monitoren het wel maar wordt er gewoon standaard een vga kabel meegeleverd, je kan wel een losse dvi kabel kopen in de meeste gevallen en die dan aansluiten
  • Je kunt beter een kwalitatief goede 15" dan een matige 17" kopen. Of je verschil ziet tussen DVI en D-sub hangt helemaal af van de kwaliteit van de convertor. Je hoeft geen verschil te zien, maar het kan wel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.