Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dood als een pier

4 antwoorden
  • Ik heb gisteren een pc in elkaar gezet maar hij wil niet opstarten :-? het enige wat er gebeurt is dat het lichtje op mn moederbord groen gaat branden. ............. Snap er helemaal niets van en kom er niet uit.......... onderdelen zijn: asus a7v8x-x plankje althlon 2400 processor nec 1300 DVD brander maxor 40 gig HD club radeon 7000 videokaart
  • Heb je al geprobeert kaal op te starten, dwz alleen mobo, cpu, videokaart, geheugen starten. Als hij het dan nog niet doet onderdelen 1 voor 1 vervangen en zo afvinken welke het wel/niet doet.
  • [quote:ad07ce34a6="Carmen"]onderdelen zijn: asus a7v8x-x plankje althlon 2400 processor nec 1300 DVD brander maxor 40 gig HD club radeon 7000 videokaart[/quote:ad07ce34a6]Er zit geen geheugen in :D Maar effe serieus: Alleen MB, proc, mem en video. Doet ie het dan wel? Daarna een voor een andere zaken erbij en kijken waar het fout gaat.
  • Je zegt het zelf, er zit geen geheugen in. Dan wil hij idd niet booten nee :lol: Maar eff serieus, zoals het zelf beschrijf, jah hij zou het moeten doen. Als hij het dan niet doet is 1 van de onderdelen (mobo/cpu/mem/videokaart) kapot en ga je deze 1 voor 1 vervangen totdat je de boosdoener tegenkomt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.