Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[WINXP] Muis wordt niet gepakt

De Geest Van Oirlo
2 antwoorden
 • Ik heb hier echt een vaag probleem.


  Kennissen van mij hebben een nieuwe draadloze muis gekocht, een trust 350wl wireless optical mouse. Ti's op zich een mooi ding en werkt goed op deze laptop waar ik nu op bezig ben.

  Alleen nu het probleem. Op de pc waarop hij moet gaan werken doet ie het niet. Het gaat om een MSI KT4 amd2000+. De muis werkt als volgt:

  Op de ontvanger zit een knopje met een lampje daarachter. Als je op een knopje drukt gaat het lampje langzaam knippere en als je dan op de muis op een knopje drukt wordt er verbinding gemaakt. Als je dan vervolgens de muis beweegt gaat het lampje heel snel knipperen. Dit werkt prima……………..tot ik de pc aanzet. Het lampje blijft dan branden maar daar houdt het dan ook mee op. Als je drukt gaat het niet knipperen en ook als je de muis beweegt niet meer, je kan hem dus niet gebruiken. Stomme is dus dat het wel werkt als de pc uit staat en op deze laptop werkt hij ook.

  Het volgende geprobeerd:
  -andere muis aangesloten (met draadje)–> doet het wel
  -kabels gecheckt
  -Bios instellingen bekeken–>niets vreemds
  -GOT search–> geen soortgelijke problemen
  -Trust Hdesk gebeld–>hadden dit nog nooit gehoord–>geen oplossing


  Voor de duidelijkheid, hij zit aangesloten via de PS2-poort. Het moet waarschijnlijk wel een pc-probleem zijn aangezien hij het op de laptop wel doet.

  Ik doe toch al vele jaartjues prutsen met pc's maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Iemand anders wel?? Of misschien een idee dat ik kan proberen? Ben dr nu al een havle dag aan kwijt, is dus een beetje zonde.
 • Okeej, de andere muis doet het nu ook niet meer……….

  -Nog een andere muis geprobeerd–> doet het ook niet
  -Keyboard in muis gaatje gestopt en muis in keyboard gat–>keyboard werkt muis nie (PS2 aansluiting werkt dus wel)

  Affijn, de pc accepteert nu gewoon geen muis meer dus.

  bios reset gedaan–>niks
  WINXP install gedaan–>niks
  Alle stof weggeblazen met compressor–>niks

  Heeft iemand hier enig idee wat er aan de hand is?????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.