Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hardware porbleem?

4 antwoorden
  • ik had zomaar een vraagje over mijn hardware. ik zat eens rond te kijken naar mijn systeem informatie en ik kwam dit tegen: [img:be16c835b9]http://mywebpage.netscape.com/Ultrajunk20/20147079.jpg[/img:be16c835b9] nou vroeg ik mij af of dat dit wel kan, ik wil namelijk een spel via MSN gaming zone spelen en een chatprogramma draaien waarmee we tegen elkaar kunnen praten maar dat gaat niet om een of andere reden.
  • Waar doel je precies op? Ik zie in de screenshot namelijk geen problemen?
  • alles gelezen? [quote:0f80243163]nou vroeg ik mij af of dat dit wel kan, ik wil namelijk een spel via MSN gaming zone spelen en een chatprogramma draaien waarmee we tegen elkaar kunnen praten maar dat gaat niet om een of andere reden. [/quote:0f80243163]
  • Je geeft een screenshot met de vraag of dat kan en Kamikaasje geeft aan dat [b:ec0dea08dc]daar[/b:ec0dea08dc] geen problemen in zijn (dus JA, dat kan). Je geeft in je vraag overigens niet aan wat eventueel de fout in dat screenshot zou moeten zijn volgens jou, dus weten wij niet waar we naar moeten kijken of wat je niet snapt. Dat is dus wat Kamikaasje bedoelt met "[i:ec0dea08dc]waar doel je precies op[/i:ec0dea08dc]"

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.