Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kan jij wat ik niet kan

5 antwoorden
  • Hallo, Een superprobleem teistert ons reeds maanden Geen geluid op onze computer De pc werd gekocht bij een warenhuisketen in Belgie, Megapool genaamd. Na formateren van deze pc heb ik nood aan men geluidskaartdriver Deze heb ik niet. Het merk dat we in het configuratiescherm zien is "Legacy" Mijn OS is Win XP Kan jij me op weg helpen want mijn zoekacties leveren niks op. 100x dank voor een link , een driver of een mogelijke oplossing Ook dank voor je tijd. Cg.
  • Als het een Packard Bell is, dan denk ik dat je een heel eind bent met [url=http://support.packardbell-europe.com/scripts/rdr.asp?page=/support/download/drv/CAT127-06.asp&menu=MySupport&cat=downloads&lang=6&c=BE]deze[/url] site. Die kwam ik tegen toen ik met google zocht op "legacy driver geluidskaart". Op die site staan drivers van de legacy geluidskaarten.
  • legacy staat voor oude meuk, schroef even je kast open en kijk eens wat er op de kaart staat gedrukt.
  • T kan dat na herinstall e.e.a. niet is goedgegaan. Als je bij aanschaf geen speciale drivers meegelevert hebt, zal de kaart gebruik maken van in XP aanwezige drivers. (plug and play) Mogelijke oplossing: Schroef de kaart uit je PC en verwijder hem bij je Hardware profiel. Restart de PC Plaats de kaart er terug in. Restart de PC XP zal nieuwe hardware ontdekken en de kaart verder instaleren.
  • [quote:3254aa6f03="cg"]Hallo, Een superprobleem teistert ons reeds maanden Geen geluid op onze computer De pc werd gekocht bij een warenhuisketen in Belgie, Megapool genaamd. Na formateren van deze pc heb ik nood aan men geluidskaartdriver Deze heb ik niet. Het merk dat we in het configuratiescherm zien is "Legacy" Mijn OS is Win XP Kan jij me op weg helpen want mijn zoekacties leveren niks op. 100x dank voor een link , een driver of een mogelijke oplossing Ook dank voor je tijd. Cg.[/quote:3254aa6f03] als je weer eens een topic start zet dan neer wat je probleem is. dus niet in die trand van( kan jij wat ik niet kan.)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.