Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Brander Stuk? {AOpen CRW5224}

Anoniem
yoo_han
9 antwoorden
 • Beste Forumer's ik heb een erg vervelend probleem het is als volgt : Als ik een CD wil branden met Nero 5 of een ander brand programma dan zegt ie dat ik er een leeg medium in moet doen , terwijl die er in zit , ik heb zelfs CDRW's geprobeert maar hij blijft maar aangeven dat hij geen medium ziet . Hoe kan ik dit oplossen ? PS: Alle CDR's en CDRW's die heb geprobeert zijn LEEG. Mijn Brander is een AOpen CRW5224 een 52x brander dus.
 • als je nog garantie heb .
  dan eff terug naar de pcboer met je brander
 • Ook verschillende merken geprobeerd, er zijn ook hele kieskeurige branders.
  Anders moet je zeker terug gaan naar die pc-boer, zo oud zal zo'n 52x brander niet zijn :lol:
 • ff firmware updaten, kan je van de AOpen site vandaan halen onder support.
  Dan zou die het hopelijk moeten doen!
 • [quote:18df235bc7="-=DDA=- Raptor"]ff firmware updaten, kan je van de AOpen site vandaan halen onder support.
  Dan zou die het hopelijk moeten doen![/quote:18df235bc7]
  je hebt nog garantie, dus niet zelf aan gaan zitten klooien, ook frimware updaten.
  Terug naar pcboer. Vraag dan of je hem mag ruilen voor een Lite-on
 • [quote:f9a92f0a35="Bosje"][quote:f9a92f0a35="-=DDA=- Raptor"]ff firmware updaten, kan je van de AOpen site vandaan halen onder support.
  Dan zou die het hopelijk moeten doen![/quote:f9a92f0a35]
  je hebt nog garantie, dus niet zelf aan gaan zitten klooien, ook frimware updaten.
  Terug naar pcboer. Vraag dan of je hem mag ruilen voor een Lite-on[/quote:f9a92f0a35] Is goed , alleen ik vindt het toch raar ik had deze aopen pas in Juni dit jaar gehaald dan is ie wel erg snel kaduuk, :x
 • Die dingen worden zo massaal geproduceerd dat er volgens mij best veel kapot gaan. Mijn brander was ook na een paar maanden kapot, niks aan te doen (voordeel was wel dat mijn kapotte 24 x brander werd omgeruild voor een 40 x model :D )

  Misschien een idee om de brander (met bijbetaling) te ruilen voor een dvd-brander?
 • [quote:2f0dc8edd5="Computerfreakje"]Is goed , alleen ik vindt het toch raar ik had deze aopen pas in Juni dit jaar gehaald dan is ie wel erg snel kaduuk, :x[/quote:2f0dc8edd5]Weet je wel zeker dat het aan je brander zelf ligt? Als ik al jouw posts zo eens lees, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je stevig aan het experimenteren bent geweest met allerlei OS-en.

  Doe eens een schone windows install op een andere bak, hang dat ding erin en installeer Nero. Probeer het DAN nog eens. Of probeer een andere brander in je huidige configuratie.
 • [quote:9ec9d196f3="Captain_Kansloos"][quote:9ec9d196f3="Computerfreakje"]Is goed , alleen ik vindt het toch raar ik had deze aopen pas in Juni dit jaar gehaald dan is ie wel erg snel kaduuk, :x[/quote:9ec9d196f3]Weet je wel zeker dat het aan je brander zelf ligt? Als ik al jouw posts zo eens lees, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je stevig aan het experimenteren bent geweest met allerlei OS-en.

  Doe eens een schone windows install op een andere bak, hang dat ding erin en installeer Nero. Probeer het DAN nog eens. Of probeer een andere brander in je huidige configuratie.[/quote:9ec9d196f3] Ik heb de Brander ook al in m'n oude pc geprobeert (PII 400) en daar doet ie ook niks meer :( helaas , en over die os en die heb ik niet met mijn brander geinstalleerd maar met m'n DVD Speler en dat is een Pioneer DVD-ROM 120 een van de nieuwste :D Greetz COmputerfreakje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.