Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe brander gekocht !

Anoniem
Computerfreakje
6 antwoorden
 • Ik heb toenet een nieuwe brander gekocht , een AOPen CD-RW 5232 het allernieuwste model van aopen . Alleen ik heb um nog niet ingebouwd , ga ik nog wel doen . Maar ik wil eigelijk weten of deze brander stiller is als mijn vorige AOpen CD-RW 5224 . En heeft iemand deze brander ook de 5232 dus. Zo ja wat zijn de ervaringen ermee ? Alvast bedankt.
 • [quote:2ca39d2979="Computerfreakje"]Ik heb toenet een nieuwe brander gekocht , een AOPen CD-RW 5232 het allernieuwste model van aopen . Alleen ik heb um nog niet ingebouwd , ga ik nog wel doen . Maar ik wil eigelijk weten of deze brander stiller is als mijn vorige AOpen CD-RW 5224.[/quote:2ca39d2979]Ik verbaas me zo nu en dan over de "overbodigheid" van sommige vragen die jij stelt. Je koopt 'm nota bene eerst en dan ga ja aan anderen vragen of ie meer herrie maakt dan de vorige die je had. …En dat moeten wij raden?

  Stop 'm in je PC en probeer 'm uit; dan hoor je vanzelf of ie stiller is!
 • test het zelf, ik denk dat weinig mensen die 2 branders naast elkaar hebben draaien.

  Waarom koop je eigenlijk zoiets overbodigs als je al een cd-rw hebt?
  terwijl je ook nieuw moederbord enzo wil :-?
 • [quote:4a723aa28e="computer_nerdo"]test het zelf, ik denk dat weinig mensen die 2 branders naast elkaar hebben draaien.

  Waarom koop je eigenlijk zoiets overbodigs als je al een cd-rw hebt?
  terwijl je ook nieuw moederbord enzo wil :-?[/quote:4a723aa28e] Omdat mijn oude AOpen kapot is dat is ook een 52x brander , en nu heb ik een nieuwe ! ik zal eerlijk zeggen de topic titel klopt eigleijk niet echt ik heb mijn defecte brander omgerolen voor een nieuwe. een AOpen CD-RW5232 dus, en ik heb um nu erin en doet het perfect een volle cd brand ie op 48x binnen 3 minuten. Mooie tijd toch ?
 • ik heb hier cd's die voor 12 speed zijn bedoelt gewoon op 52x speed branden werkt goed zet hem gewoon op 52x speed man!
 • [quote:e87c58df5a="Computerfreakje"]ik heb um nu erin en doet het perfect een volle cd brand ie op 48x binnen 3 minuten. Mooie tijd toch ?[/quote:e87c58df5a]
  En? Oordoppen ingehad of zonder?

  Enne:
  Toenet?
  Omgerolen?
  :lol: :lol: :lol: sorry.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.