Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hoe zijn die Sony Vaio computers van de Dynabyte

3 antwoorden
  • Mijn vader wil een nieuwe pc kopen en vind de Sony Vaio systemen (te koop bij Dynabyte) nogal mooi (om te zien dus). Nu ben ik geen voorstander van computers van dergelijke winkels, maar ik weet niets van die Sony's. Weet iemand of dat goede computers zijn en of ze waar voor hun geld leveren?
  • [quote:c3153b36a8="Count Uilesnor"]Nu ben ik geen voorstander van computers van dergelijke winkels,[/quote:c3153b36a8] ze zijn ook wel online te koop bij sommige webshops, als je dat een beter gevoel geeft :wink: nee, maar serieus. Ik heb ze ook wel vaker zien liggen, en ik vind ze ook prachtig om alleen al te zien. ik weet niet welk type hij op het oog heeft? geef dat eens, dan kunnen we evt ook eens zien of het ook daadwerkelijk goed is, doe de prijs ook eens, kun je misschien zien of ie online misschien goedkoper is..
  • het is ook belangrijk wat je ermee wilt gaan doen,ik heb hier een foldertje van de Sony vaio serie en die zijn volges mij vooral voor video-bewerken bedoeld enz. en daarvoor cker wel mooi

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.