Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Is dit schadelijk voor m'n boxen?

Anoniem
Hans.Vosman
8 antwoorden
 • Beste forummers,

  Ik heb de Altec Lansing 621 speakerset (2.1). Als iemand het licht aan of uitzet (in een andere kamer 3-4 meter bij mijn boxen vandaan) dan hoor ik een "tik" in mijn boxen. Kan dit schade opleveren?
 • [quote:23606496c3="R-bin"]Beste forummers,

  Ik heb de Altec Lansing 621 speakerset (2.1). Als iemand het licht aan of uitzet (in een andere kamer 3-4 meter bij mijn boxen vandaan) dan hoor ik een "tik" in mijn boxen. Kan dit schade opleveren?[/quote:23606496c3] He'' dat is toevallig ik heb dat probleem ook , en ik heb een Creative Cambridge Soundworks setje, ik heb het al een geruime tijd, maar of het schade oplevert kan ik zo 1,2,3 niet zeggen . Kan iemand helpen om het probleem op te lossen ?
 • Wanneer het zacht getik betrteft, verwacht ik van niet. Daar ben je niet echt mee geholpen denk ik. In ieder geval is de versterker, netvoeding niet goed ontstoort. De plop die vaak hoorbaar is bij het aanzetten, is wel schadelijk.
 • Is het geaard ? Misschien dat dat helpt.

  Je zou ook naar een betere electronica zaak kunnen gaan en daar het probleem voorleggen. Komt ze vast bekend voor en ze zullen ook een oplossing hebben
 • ja als je er last van hebt.
  dan moet je maar overdag achter de pc kruipen :lol: .
  of in het donker gamen :wink:
 • komt gewoon door de spanningswisselingen op het net, weet niet of et schadelijk is
 • nee, niet voor je boxen, voor gevoelige apparatuur zijn er speciale apparaten die spanningspieken opvangt (helpt ook tegen bliksem).

  ik heb het ook met mijn TV, boxen en misschien nog wel meer.
 • Ik heb dat probleem al zo'n 2 jaar en mijn boxen doen het nog steeds uitstekend. Inderdaad gewoon een spanningswisseling in het net, maar zo ver ik kan zeggen geen probleem voor je boxen.
  Ik heb helaas geen idee hoe dit opgelost kan worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.