Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[Casemodding] cd rom frontje verfen

8 antwoorden
  • Hoi, Ik heb op de HCC dagen een aantal nieuwe onderdelen gekocht voor een te bouwen computer. Nu heb ik nog een witte kast, met als gevolg dat mn dvd speler erin ook wit is. Maar heb een zwarte kast gekocht, en wil dus ook een zwarte dvd speler hebben (maken). Het is een Pioneer 106S, een slot in dus. Het frontje kan je dr makkelijk afhalen, dus is ook goed los te verfen denk ik zo. (moet alleen nog iets bedenken om dat miniscule LEDje afgedekt of eruit te krijgen.) Heeft er iemand hier ervaring met het verfen van een frontje van een cdrom speler? Want ik heb geen idee hoe ik dit het beste kan doen? Moet ik eerst de zooi opschuren, en eerst een grondlaag ofzo geven en daarna pas zwart? Of kan ik beter spuiten ipv met een kwastje? hopelijk hebben er al mensen dit eerder gedaan! :)
  • [quote:4e1097bf5c="cazzer22"]Hoi, Ik heb op de HCC dagen een aantal nieuwe onderdelen gekocht voor een te bouwen computer. Nu heb ik nog een witte kast, met als gevolg dat mn dvd speler erin ook wit is. Maar heb een zwarte kast gekocht, en wil dus ook een zwarte dvd speler hebben (maken). Het is een Pioneer 106S, een slot in dus. Het frontje kan je dr makkelijk afhalen, dus is ook goed los te verfen denk ik zo. (moet alleen nog iets bedenken om dat miniscule LEDje afgedekt of eruit te krijgen.) Heeft er iemand hier ervaring met het verfen van een frontje van een cdrom speler? Want ik heb geen idee hoe ik dit het beste kan doen? Moet ik eerst de zooi opschuren, en eerst een grondlaag ofzo geven en daarna pas zwart? Of kan ik beter spuiten ipv met een kwastje? hopelijk hebben er al mensen dit eerder gedaan! :)[/quote:4e1097bf5c]vraag het eens bij klussen met kijkers. daar zijn ze elke week in de weer met verf en plamuur
  • Verven met een kwast zou ik zoiezo niet doen. Meer kans op strepen. Mijn volgorde: Licht schuren (met een zeer fijn schuurpapier) Afnemen met doek met terpetine/thinner Opspuiten met je kleurtje.
  • Het beste is: Opschuren vetvrij maken kunstof primer aanbrengen opschuren spuiten evt. harde transparante lak eroverheen spuiten.
  • Heel erg bedankt voor de tips! :D dat wordt zaterdag ff langs de doe het zelf zaak!
  • En dat LED'je kan je afplakken met een klein stickertje.
  • damn, verkeerde topic
  • De led zelf blijft vaak gewoon zitten als je het frontje eraf haalt. stukje transparant plastic zit vaak vast met wat seconde lijm, is zo los te halen en weer vast te plakken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.