Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Asus a7v600 en GLAN

Bosje
2 antwoorden
  • A7V600 met 1GBLAN.
    Het lukt me niet om de NIC te installeren zodat ie op het thuisnetwerk mee kan doen. (heb ook nog niet zoveel tijd aan kunnen besteden, weekeinde ga ik ervoor zitten maar tips zijn natuurlijk welkom)
    98SE geinstalleerd etc, doet het. Werkgropen alles staan goed, ook kabels. Heb zat nic geinstalleerd. Lampjes van switch staan ook goed.

    Asus cd , GLan geinstalleerd goed. Echter
    Als ik de assistant gebruik zegt ie verkeerd geinstalleerde NIC.
    In systeemapparaten zit een PCI ethernet controller met en ?
    De GLAN staat goed. In netwerksetu is ie ook gebind aan TCPIP.
    Volgens readme moet je dat vraagteken wegwerken met een driver, echtervhet lukt niet (kan geen driver vinden)

    Any suggestions waar ik moet kijken ?
    A7V600 bezitters, wat hebben jullie gedaan om hem te laten werken ?
  • Ik heb ook problemen gehad om contact te krijgen met het netwerk.
    Bij mij lag het probleem bij de firewall. Die hield het blijkbaar tegen.
    Het gekke was dat ik wel gewoon kon internetten via de router, maar dus geen contact kon krijgen met andere pc's

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.