Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Welke router voor Tiscali en Wanadoo

6 antwoorden
  • Ik sta op het punt 2 routers aan te schaffen. - Wie weet (en heeft er ervaring mee) welke router ik kan gebruiken bij een Tiscali-ADSL USB-modem (Sagem F@st 800 E2). - Tevens ben ik op zoek naar een router die kan samenwerken met een COM21-modem van Cable Wanadoo ? Wie o wie weet het ?
  • Ik gebruik voor Cable Wanadoo bij het COM21 modem een SiteCom router met daarachter een switch. Daar hangen 5 computers en een netwerkprinter aan en dat gaat allemaal prima. Volgens mij maakt het niet zoveel uit wat voor een router/switch je gebruikt.
  • wanadoo: Sweex routertje, kost tegenwoordig geen drol (8 euo) en werkt perfect Greetz bye mike
  • Het maakt bij Wanadoo wel uit wat voor router je gebruikt. Die nieuwe Motorola modems schijnen niet met elke router te willen samenwerken. In dit geval maakt het niet uit want er is sprake van een COM21 modem. Ikzelf heb een Unex router icm een COM21 modem.
  • [quote:d02d2dbb6a="Rob The Great"]Het maakt bij Wanadoo wel uit wat voor router je gebruikt. Die nieuwe Motorola modems schijnen niet met elke router te willen samenwerken.[/quote:d02d2dbb6a] Klopt, je moet er dan op letten dat de Router een mac adress kan clonen. Ik doe het altijd als volgt, sluit de modem aan, hang daar mijn laptop aan. Configureer het internet (maak eerste keer contact met de provider). Dan hang ik de Router eraan (gebruik zelf veel edimax, niet goed maar goedkoop en het werkt ;-) ) geef de router het Mac adress van mijn laptop en dan gaan met die banaan.
  • voor com 21 makt niet veel uit welke' voor moterola de sitecom 202 zie ook site casema wanadoo sinds kort ondersteunen ze dit en geven zelfs korting op dit modem zie site , de sitecom onderseunt nl VPN2 verbinding ,wel ff upgraden dit modem evt

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.