Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Slijtage muis

4 antwoorden
  • ik heb een Logitech Optical (std.), maar ik heb sinds kort een nieuwe mousepad. Een harden kunstoffen. Het is zo'n eentje waar je iets onder de bovenste laag kan leggen dus dat je het er door heen kan zien.. Maar dat maakt nu niet uit maar is het niet zo dat door dat harde kunstof mn muis sneller slijt ? Volgens mij is dat zo want hij rolt niet meer zo lekker als toen ik em kreeg (daarvoor heb ik em gehouden want het is gewoon zo'n gratis ding). Maar misschien is dit niet zo, dat het bedrog is.. En als het wel slijt.. Zijn er van die voetstukjes voor je muis (die vierpuntjes in elke hoek) los te koop, of moet ik een nieuwe muis kopen??
  • Dit is inderdaad een probleem bij deze muis ik zit er ook mee. De vier hoekjes zijn verdwenen van mijn Logitech muis en de muis loopt nu inderdaad erg stroef. Ik ben ook van plan een nieuwe muis te kopen.maar het is wel gek dat dit zo maar loslaat. grt Michiel
  • Kan 10 seconden lijm en een paar stukjes kunststof geen oplossing zijn? Als je zorgt dat de onderkant van het kunsstof is afgrond zodat het niet stroopt moet je naar mijn gevoel weer een poosje slijten.
  • Je kunt ook eens kijken naar 'mouse skates', strookjes teflon die je onder de muis kunt plakken. Ik heb ook wel eens gehoord, dat strookjes plakband redelijk werken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.