Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Probleem met branden CD in Nero 5.5

hjs
9 antwoorden
 • Als ik probeer een (data) CD te branden met Nero 5.5.10.54 op mijn nieuwe computer met windows XP krijg ik onveranderd de foutmelding "Session fixation error" Alles lijkt goed te gaan tot de Lead in/lead out geschreven moet worden.
  Weet iemand wat ik hieraan kan doen (de laatste versie van Nero heb ik dus al opgehaald)
 • [quote:74848dc123="Irene"]Als ik probeer een (data) CD te branden met Nero 5.5.10.54 op mijn nieuwe computer met windows XP krijg ik onveranderd de foutmelding "Session fixation error" Alles lijkt goed te gaan tot de Lead in/lead out geschreven moet worden.
  Weet iemand wat ik hieraan kan doen (de laatste versie van Nero heb ik dus al opgehaald)[/quote:74848dc123]
  1. Je probeert teveel data te branden. Of
  2. Het is een (bekende) bug in Nero. Of
  3. Je CD-brander heeft problemen met dit type CD-R.
  4. Nero 5.5.10.54 is niet de laatste versie.
 • Dan lijkt me 3) het meest waarschijnlijk. Zelfs 1 bestand branden werkt niet, volgens mij is het de laatste versie en op de site van Nero kan ik er niets over vinden. Maandag een ander soort CD kopen, kijken of dit wel wil. Anders terug ermee!
 • Doet ie het wel goed in Simulatie ?
 • [quote:ff5122d716="Irene"]Dan lijkt me 3) het meest waarschijnlijk. Zelfs 1 bestand branden werkt niet, volgens mij is het de laatste versie en op de site van Nero kan ik er niets over vinden. Maandag een ander soort CD kopen, kijken of dit wel wil. Anders terug ermee![/quote:ff5122d716]
  Nero geeft zelf het volgende aan...

  Er is ook een tool beschikbaar die driver problemen zou moeten verhelpen.

  Nero zit al op versie 6

  En… volgens mij ben je door deze fout niet je zojuist gebrande CD-R kwijt. Met een andere tool zou je hem alsnog moeten kunnen finalizen.
 • Ik weet dat Nero al op versie 6 zit, maar ik heb dus 5.5 bij mijn computer geleverd gekregen, en upgraden gaat toch niet zomaar? Ben daar niet zo in thuis… Is die tool ook geschikt voor versie 5.5?
 • Je kan Nero 6.30 downloaden, echter dit betreft dan een demo versie die beperkt bruikbaar is, wel kan je testen of het jouw probleem oplost.
  http://www.ahead.de/en/631934351031098.php
 • Zou je ook wat specs kunnen meegeven, zoals merk type brander.

  Gaan we weer :
  Hoe is ie aangesloten ? Het beste is als Master
  DMA aangezet ?
  Interne Brand proggie XP uitgezet ?
  Nieuwste ASPI drivers geinstalleerd ?

  Defrag gedraaid ?

  Check ook op spyware en virussen.

  Om het probleem beter aan te kunnen moet je tijdens het branden voorlopig je antivirus maar uitzetten en geen andere pgms draaien of zo totdat de boel stabiel is. :wink:
 • [quote:e75e18512a="Irene"]Ik weet dat Nero al op versie 6 zit, maar ik heb dus 5.5 bij mijn computer geleverd gekregen, en upgraden gaat toch niet zomaar? Ben daar niet zo in thuis… Is die tool ook geschikt voor versie 5.5?[/quote:e75e18512a]
  Ja. (voor zover ik het na kan gaan)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.