Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geen geluid (hardware drivers)

5 antwoorden
  • hallo heb geen geluid meer als ik filmpjes afspeel of muziekcd's alle instellingen staan goed krijg in win-mediaplayer7 volgende melding [i:66020e7818]De audiogegevensstroom kan niet worden afgespeeld er is geen audohardware beschikbaar of deze reageerd niet.[/i:66020e7818] Ik heb al geprobeerd via nieuwe hardware maar dat lukt niet Nu vraag ik mij af.....kan ik mijn drivers terug installeren terwijl mijn pc opstaat? is dit nodig om terug geluid te hebben? of moet ik iets anders doen? Alle instellingen staan echt juist niets staat op mute maar toch geen geluid. help.
  • Gewoon de drivers van Geluidkaart of MB (bij onboard sound) opnieuw installeren. Hij zegt toch zelf dat hij geen audio hardware kan vinden. Als hij zegt dat er wel een audioapp. inzit maar hij speelt nog niks af dan ligt het aan de kabels, volume mute ofzo maar in dit geval gewoon een driver re-install
  • je moet wel de audio kabel tussen je cdrom en geluidskaart (mobo) aan sluiten.
  • @Plextor Hij zegt zelf geen geluid MEER dus neem ik aan dat de kabel er wel is. en trouwens onder XP werkt het ook zonder kabel.
  • Kijk bij apparaatbeheer -> uitroepteken bij geluidskaart? -> verwijderen -> pc opnieuw opstarten -> geluidskaart wordt opnieuw herkent, en geÏnstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.