Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Medion pc-tv-radio-kaart

10 antwoorden
  • Hallow.... ik heb bij de aldi een tv kaart gekocht... maar er zit geen cd rom bij... ik heb de drives geinstalleerd via die website van medion... maar hoe kijk ik nou dan tv? wat voor prog heb ik daar voor nodig?
  • heu, je moet toch zo'n tv stekker (mannetje of vrouwtje) in de desbetreffende gat doen in die TV-kaatrt?
  • [quote:ae79463ae7="Interficior"]heu, je moet toch zo'n tv stekker (mannetje of vrouwtje) in de desbetreffende gat doen in die TV-kaatrt?[/quote:ae79463ae7]Waar staat het dat 'ie dat niet gedaan heeft? Volgens mij vraag TS voor een proggie. Zoek es op 'DScaler'
  • Idd ik zoek een prog.... heb nu die ook gedownload maar er zit ook een afstandbedining bij enzo die werken daar op niet....
  • Aldi heeft een aantal verschillende tv kaarten verkocht, ik heb toch het idee dat je niet de juiste drivers hebt, op de kaart moet een aanduiding staan die begint met of MD of LT plus 4 cijfers. Ga naar [url]WWW.MEDION.DE[/url] service center/downloads ,als je daar via je gevonden nummer zoekt krijg je echt de juiste drivers. Op de TV kaart moet je eerst bij instellingen scannen voor je beeld krijgt !
  • [quote:fba62746bc="Alipapa"]Aldi heeft een aantal verschillende tv kaarten verkocht, ik heb toch het idee dat je niet de juiste drivers hebt, op de kaart moet een aanduiding staan die begint met of MD of LT plus 4 cijfers. Ga naar [url]WWW.MEDION.DE[/url] service center/downloads ,als je daar via je gevonden nummer zoekt krijg je echt de juiste drivers. Op de TV kaart moet je eerst bij instellingen scannen voor je beeld krijgt ![/quote:fba62746bc] Ik heb ook wel beeld.... maar die afstandbedining werkt niet...
  • Ik vind het vreemd dat er geen instal CD bij zit, staat er op de doos niet een inhoudsopgave ? Mijn reactie zou zijn met doos en het bonnetje terug gaan en het probleem voorleggen, geen CD en afstandbediening werkt niet, zaten er eigenlijk wel batterijen in de doos?
  • De afstandbediening werkt alleen met de bijgeleverde ? software! Ga maar snel terug met doos en bonnetje, er zal in de winkel wel iemand aan het graaien zijn geweest in de doos. Op google / md 2819 kan je ook wat info vinden over deze kaart!
  • Ik kan de cd wel op mijn ftp server zetten? Ga die hier alleen niet posten, moet je me eff een pb of mail sturen.
  • Bel anders de helpdesk van medion even...0900 6334660 Blijft allemaal een beetje vaag. Als je hem terugbrengt ben je hem kwijt want ze zullen nu wel uitverkocht zijn. Succes :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.