Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

BJC3000 knippert

Anoniem
Reijer Hollander
6 antwoorden
 • Als ik mijn BJC3000 aanzet begint na de "opstart" geluiden alleen maar het lampje te knipperen net alsof er geen papier inzit ofzo.
  Zelfs als ik geen printopdracht geef. Ik heb hem al opnieuw geinstalleerd maar zelfs als ik de printer aanzet zonder de PC op te starten geeft hij al aan dat er een probleem is.
  Wie heeft er tips? :cry:

  Reijer
 • Is de cartidge misschien leeg????

  HEt probleem ligt toch ergens aan de printer. Daar zul je dus moeten gaan zoeken :wink:
 • Nee ik heb al van alles geprobeert , hij stopte er van het ene op het andere moment mee.
  het enige wat ik aan de pc verandert heb is een camera aan sluiten maar dat heeft toch geen gevolg als de computert niet eens aanstaat????
 • Daar heb je gelijk in.

  Haal anders eens de stroom van je printer af, en haal de kabels van de printer ook van de PC af.

  Wacht een paar minuten, en sluit dan alles weer eens aan. Misschien dat het zo voorbij is. :wink: :)
 • al eens onderhoud gedaan van je printer? heb juist dezelfde en heb er ook af toe een probje mee, maar eens een deftig onderhoudje en alles draait weer zoals het hoort,
  elie
 • [quote:d33b062e9f="elios"]al eens onderhoud gedaan van je printer? heb juist dezelfde en heb er ook af toe een probje mee, maar eens een deftig onderhoudje en alles draait weer zoals het hoort,
  elie[/quote:d33b062e9f]Denk dat de printkop stuk is .Heb hezelfde gehad. nieuwe printkop bij een PC winkel gekocht(bij Canon bestellen veel duurder) en klaar was ie .Deze printer moet je niet telang stil laten staan want hij lekt op den duur , en dan zitten dus alle spuit openingen dicht .Kun je weer opnieuw beginnen.(staat nu dus op zolder-klaar voor de vrijmarkt)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.