Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

modem en computer op 1 telefoonlijn

5 antwoorden
  • Hoi, ik weet het ouderwets maar, ik heb hier een 56k modem op een telefoonlijn aangesloten. Alles werkt prima, maar als ik de telefoon met een insteekstekker op de stekker van de kabel van de modem zet dan kan ik niet inbellen. dus het is 1. de stekker van de telefoon erin 2. of de stekker van de modem erin terwijl het mogelijk moet zijn om ze er allebei in te hebben. PS ik weet dat ik dan niet kan telefoneren en bellen te gelijk, maar die stekkers liggen achter een hele zware boekenkast.
  • Als het goed is heb je 2 aansluitingen op je modem. De externe in elk geval wel. Een is voor het inbellen en de ander voor het doorlussen naar je telefoon
  • Ook op een intern modem heb je (vaak) een line-in en een telephone aansluiting.
  • een doorlus stekker hierbij staat aan de achterzijde van de stekker weer de 4 gaten om de volgende er in te steken
  • [quote:e18ab9369e="Recordboy"]ik weet het ouderwets maar, ik heb hier een 56k modem op een telefoonlijn aangesloten. Alles werkt prima, maar als ik de telefoon met een insteekstekker op de stekker van de kabel van de modem zet dan kan ik niet inbellen.[/quote:e18ab9369e] Wel een paar keer gehad dat een 4 adrig snoer naar het modem een dergelijke klacht opleverde. Vervangen door een 2 adrige snoer (aders in het midden), was dan de oplossing.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.