Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

F schijf redden

boss63
6 antwoorden
 • Ik had een mirror van 2 partities (E en F), nu heb ik alles in een nieuwe pc maar partitie F waar alle dig foto's op staan is "hidden", ik kan hem niet benaderen.
  Met PM7 die ziet de partitie wel maar als ik op check fouten klik dan zegt hij error 501 crosslinked files found. en critical error 745 %d|.

  Wat betekent dit kan ik mijn dig foto's nu allemaal vergeten?
  Stond ongeveer alle foto's van de kids op, vandaar dat ik al een mirror had draaien omdat ik ze niet kwijt wil, maar ik krijg die mirror niet meer opgestart.
  Krijg het ook niet voor elkaar om nieuwe array te maken om alles weer te spiegelen
  dan ziet hij 1 schijf en de andere (inmiddels gewoon geformatteerde schijf) is hidden.

  Weet niet of ik dit nu onder hardware moet plaatsen of onder software
 • Waarschijnlijk is je hardeschijf een beetje dood gegaan.

  Je kunt je foto's wel terug halen, maar dan heb je dus Partition Magic 8 nodig. Je kunt dat met de rechtermuisknop op de partitie klikken en dan op Brwose. En dan kun je alles kopieren, en dan weer terug zetten naar de C schijf bijv.

  Als je dat hebt gedaan, dan kun je dus het best je partitie opnieuw aanmaken, en dan opnieuw opstarten. Als je dan opnieuw hebt opgestart, en de partitie is dan weer weg, dan heb je dus kan dat je een virus hebt.

  WAT TE DOEN ALS JE EEN VIRUS HEBT :
  Ik heb hetzelfde probleem ook al eens gehad, en toen had ik mijn PC gescand op virussen. IK heb toen het virus verwijderd, en alle data gebackupd die op die schijf stond. Toen heb ik de partitie verwijderd, en toen ook weer opnieuw aangemaakt. Toen de PC opnieuw opgestart, en toen ging de partitie niet meer weg. Toen had ik dus ook geen problemen meer met die partitie.

  Scan daarom dus eens je PC, en kijk of ie wat vind.
  Ik heb deze antivirussen gebruikt: NORTON ANTIVIRUS, en TREND MICRO online scan.

  Suc6
  P.S. Hopelijk heb ik je genoeg geholpen. :)
 • [quote:9246061862="boss63"]Met PM7 die ziet de partitie wel maar als ik op check fouten klik dan zegt hij error 501 crosslinked files found. [/quote:9246061862] Heb je dit al geprobeerd?
 • [quote:5c9bd617fb="jolo"][quote:5c9bd617fb="boss63"]Met PM7 die ziet de partitie wel maar als ik op check fouten klik dan zegt hij error 501 crosslinked files found. [/quote:5c9bd617fb] Heb je dit al geprobeerd?[/quote:5c9bd617fb]
  omdat chkdsk te draaien moet je eerst naar de f schijf toe volgens mij en dan de chkdsk met fix functie uitvoeren maar ik kan niet naar de F schijf toe om vervelgens chkdsk te laten draaien.

  Zou het helpen om de hele partitie te kopieren?

  Ik wil toch erg graag die foto's terug, 1 mirror ben ik al kwijt doordat ik en merge actie heb geprobeerd op schijf 1
 • [quote:955d80eeb5="boss63"][quote:955d80eeb5="jolo"][quote:955d80eeb5="boss63"]Met PM7 die ziet de partitie wel maar als ik op check fouten klik dan zegt hij error 501 crosslinked files found. [/quote:955d80eeb5] Heb je dit al geprobeerd?[/quote:955d80eeb5]
  omdat chkdsk te draaien moet je eerst naar de f schijf toe volgens mij en dan de chkdsk met fix functie uitvoeren maar ik kan niet naar de F schijf toe om vervelgens chkdsk te laten draaien.

  Zou het helpen om de hele partitie te kopieren?

  Ik wil toch erg graag die foto's terug, 1 mirror ben ik al kwijt doordat ik en merge actie heb geprobeerd op schijf 1[/quote:955d80eeb5]

  Je zou het kunnen proberen.

  Ik weet het dus zo niet
 • Zoek anders op google naar 'data recovery'
  Drive Rescue is een hele goede.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.