Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

voeding dood?

None
5 antwoorden
  • Na de succesvolle installatie van een nec 1300 dvd writer (cd brander vervangen)ben ik gaan eten. Toen ik terug kwam stond de computer uit en deed helemaal niets meer er brand wel een groen lampje op het moederboard en de netwerk verbinding brand op de router.
    is mijn voeding stuk? voeding van 300 watt, hier op aangesloten 2 harde schijven dvd speler en de nec dvd 1300a
    wie kan mij helpen??

    Computer doet echt
  • [quote:4ef4c3b1f7="Sylvan"]Na de succesvolle installatie van een nec 1300 dvd writer (cd brander vervangen)ben ik gaan eten. Toen ik terug kwam stond de computer uit en deed helemaal niets meer er brand wel een groen lampje op het moederboard en de netwerk verbinding brand op de router.
    is mijn voeding stuk? voeding van 300 watt, hier op aangesloten 2 harde schijven dvd speler en de nec dvd 1300a
    wie kan mij helpen??[/quote:4ef4c3b1f7]

    Ik ben niet zo'n techneut!
    Maar draait ventilator?
    Zo nee ook niet bij een herstart?
    En krijg je meldingen op scherm bij herstart of "piepjes" van de bios.
    Wat voor Pc heb je:
    met welk moederbord (en eventueel welke bios)
    Met die gegevens kunnen echte kenners je wel verder helpen denk ik.
  • Trek anders de stekker er eens uit, en wacht een tijdje.

    Probeer het da weer eens na 15 seconden +/-

    Suc6 :wink:
  • Als de NEC 1300 het laatste apparaat is dat is toegevoegd, zou ik die eerst weer ontkoppelen. Voedingskabel en platte kabel lostrekken. Omdat een ledje brandt, doet de voeding kennelijk wel iets. Het zou niet mijn eerste verdachte zijn. Tip van Ftpserver opvolgen, eventueel zonder brander aangesloten (dat apparaat vertrouw ik op dit moment nog het minst), en eventueel ook wat langer wachten. Verder heb ik geen verklaring voor dit probleem.
  • Bedankt voor jullie advies maar de voeding was dus wel stuk, toevallige samenloop van omstandigheden.
    Voeding vervangen en alles draait weer als een zonnetje.

    groetjes, Sylvan :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.