Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

draadloos logitech toetsenbord werkt niet

3 antwoorden
  • Dit weekend m´n nieuwe pc op zolder geïnstalleerd. Heb de draadloze Logitech mx 700 combi toetsenbord/muis gekozen. Nadat de muis een nacht aan de lader gestaan heeft gisteren alles uitgeprobeerd. Bij de muis en het toetsenbord op het connect knopje gedrukt, de muis werkt goed maar het toetsenbord doet helemaal niets. Batterijen eruit en weer erin (zijn gewone batterijen trouwens). Nog niets. Ik snap er niets van. Iemand ervaring die weet waaraan het kan liggen of is het toetsenbord gewoon niet goed? Conqubite
  • Bij mij moet je eerst op een knopje drukken van een kastje(heb je er waarschijnlijk bijgekregen), dan moet je de batterijen erin doen, en dan nog een keer op connect drukken. (niet connect van toetsenbord, maar van dat ding wat je erbij gekregen hebt)
  • 'k heb een Logitech cordless keyboard Deluxe = muis Handleiding vermeldt voor de installatie: 1. Zet de computer uit. Sluit de ontvanger aan op de desktop via de Ps/2-poorten. (gebruik de PS/2 poorten waar mogelijk i.p.v. de USB-poort) (USB = voor McIntosch-computer) 2. De batterijen in het toetsenbord en de muis plaatsen 3. Zet de computer aan. Nadat het systeem is opgestart drukt u eerst op het verbindingsknopje van de ontvanger (knopje Connect) daarna op het verbindingsknopje van de muis dan weer op het knopje van de ontvanger en op het knopje van het toetsenbord (knopje onderaan) 4. Installeer nu de software via de bijbehorende Cdrom PS branden beide lampjes op je ontvanger?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.