Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CD wordt niet herkend

5 antwoorden
  • Hallo, Ik wil een origineel spel installeren maar het systeem zegt plaats de originele CD Ik heb het op een andere computer geprobeerd en hier doet ie het goed Iemand suggesties
  • Waarschijnlijk is het het een kopie. Ik heb dat ook al eens gehad, en toen ik hem in de computer stopte waar de orginele ook in heeft gezeten, dan deed ie het. Maar op de computer waar dus niet de orginele CD in heeft gezeten deed een CD het bij mij ook niet.
  • Hij zegt toch dat ie het origineel heeft? Zucht, lezen is erg moeilijk. Probeer het eens in de eerste CD-romspeler, als je er meerdere hebt.
  • [quote:67296077f3="BrigitteW"]Hij zegt toch dat ie het origineel heeft? Zucht, lezen is erg moeilijk. Probeer het eens in de eerste CD-romspeler, als je er meerdere hebt.[/quote:67296077f3] EENS : maar Brigitte, ik snap ftpserver wel, die boodschap krijg je zoals je zelf weet normaliter als de kopie geen 100 percent kopie is :wink: en als de topic starter had gezegd : een jopie, dan komt er een slot op of opmerkingen als free record shop of zo
  • Innocent until proven guilty deden we toch? Bovendien geloof ik er niks van dat als iemand die boodschap krijgt, hij niet zelf kan bedenken dat het aan een slechte kopie ligt. Dus: ik geloof de TS.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.