Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Virueel geheugenvoor meerdere partities

3 antwoorden
  • Hallo... ik heb laatst een nieuwe harde schijf gekocht 120 gb maxtor plus 9 series, en die heb ik op gedeeld in 3 partities. C: 20 GB D: 50 GB E: 50 GB nou zat ik beetje rond te kijken en ik zag dat er alleen voor schijf C: een wisselbestand is aangemaakt. Is dat goedzo, of moet ik voor D: en E: ook een wisselbestand maken?!
  • [quote:23405bf0d0="iack"]nou zat ik beetje rond te kijken en ik zag dat er alleen voor schijf C: een wisselbestand is aangemaakt. Is dat goedzo, of moet ik voor D: en E: ook een wisselbestand maken?![/quote:23405bf0d0]Nee, dat lijkt me echt niet nodig. Of je moet een wisselbestand van 10 of 15 GB willen maken. Daar zie ik zo het nut niet van in. ALs C: vol zit, dan zou je een wisselbestand op een andere partitie bij kunnen maken. Maarre, dan kan je ipv het wisselbestand ook wel andere data verkassen naar D: of E:.
  • Hier zijn al veel discussies over gevoerd. Gebruik even de zoekfunctie op dit forum. De meningen zijn verdeeld. Bij mij staat de page-file op de eerste partitie van mijn tweede schijf. En een klein wissebestandje van 50 MB op mijn systeempartitie. OS is Windows XP. [url=http://aumha.org/win5/a/xpvm.htm]Leesvoer[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.