Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Multicardreader van SWEEX niet te installeren onder Windows

6 antwoorden
  • :( Pas een mooie externe Multicardreader ( 6 in 1 ) van SWEEX gekocht. Ik krijg hem echter NIET geinstalleerd op mijn PC onder Windows 98 SE. Windows gaat ervan over zijn nek. In de computerwinkel met Windows XP installeert hij probleemloos. Hoe los ik dit probleem op ?
  • sp1 instaleren van windows update
  • Heb je wel drivers voor Windows 98SE erbij zitten? Zo ja, gebruik die dan eens niet, en ga gewoon eens op het internet opzoek naar de drivers van die multicardreader. Misschien dat dat ding dan wel werkt onder Windows 98SE.
  • is het een usb 1 of 1.1 of 2.0 of een 2.0 highspeed 480 mb/sec
  • [quote:c1f761a126="belske"]sp1 instaleren van windows update[/quote:c1f761a126] Bedankt voor de tip, hij zegt me echter niks....Wat is SP 1 , wat doet hij en hoe en waar kan ik hem downloaden ?
  • [quote:64d6598add="FTPserver"]Heb je wel drivers voor Windows 98SE erbij zitten? Zo ja, gebruik die dan eens niet, en ga gewoon eens op het internet opzoek naar de drivers van die multicardreader. Misschien dat dat ding dan wel werkt onder Windows 98SE.[/quote:64d6598add] Bedankt voor de tip. Dit had ik al gedaan door de driver te downloaden van www.sweex.com, maar het resultaat was hetzelfde helaas ! :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.