Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP psc 750 reageert niet.......

jolo
9 antwoorden
 • hp psc 750
  Blijft hangen als je wilt scannen bij het opwarmen, reageert niet. :(
  Wat kan het zijn of heeft iemand hier ook last van?
 • [quote:5f5ff99d1c="rickNLWL"] hp psc 750
  Blijft hangen als je wilt scannen bij het opwarmen, reageert niet.
  Wat kan het zijn of heeft iemand hier ook last van? [/quote:5f5ff99d1c] Ik heb zelf ook een HP PSC 750. Wat voor een (fout)melding geeft bij jouw het display als je wilt scannen? Als je de hp psc 750 aanzet verschijnt dan wel op na enkele seconden op het display de tekst, [b:5f5ff99d1c] 1 kopie / 100 % [/b:5f5ff99d1c] ? En heb je dat probleem met dat scannen ook als je de kopieer functie van de hp psc 750 gebruikt? Hoe verloopt de uit lijn test?
 • de uitlijntest mislukt. als je wilt scannen of wilt kopieren dan blijft hij hangen bij: bezig met opwarmen. als je dan blijft wachten (scannen) dan geeft ie op een gegeven moment in windows een fout melding. Op dit moment print ie geen kleur maar dat is waarschijnlijk omdat de catridge op is…
 • [quote:19d56a7412="Benmen"]de uitlijntest mislukt.

  Op dit moment print ie geen kleur maar dat is waarschijnlijk omdat de catridge op is…[/quote:19d56a7412] Het leeg zijn van een cartridge zou de oorzaak kunnen zijn, van het mislukken van de uitlijntest.
  [quote:19d56a7412="Benmen"]als je wilt scannen of wilt kopieren dan blijft hij hangen bij: bezig met opwarmen. [/quote:19d56a7412] Het opwarmen zou niet langer dan een minuut moeten duren.
  [quote:19d56a7412="Benmen"]als je dan blijft wachten (scannen) dan geeft ie op een gegeven moment in windows een fout melding.[/quote:19d56a7412] Wat voor een foutmelding?
 • Een scannerfout.
  en hij blijft langer bezig met opwarmen dan 1 minuut
 • [quote:7bc0ac0f35="Benmen"]en hij blijft langer bezig met opwarmen dan 1 minuut[/quote:7bc0ac0f35] En als je alleen een kopie maakt met de zwarte knop op het bedieningspaneel?
 • allemaal al geprobeerd ook hetzelfde resultaat.
  Nu hebben we de gasplaat eraf gehaald. En er draait als de printer aan gaat een tandwieltje door (van de scanner) zou een vervanging van dat wieltje een oplossing zijn?
 • [quote:fcfcbdb34a="Benmen"]Nu hebben we de gasplaat eraf gehaald. En er draait als de printer aan gaat een tandwieltje door (van de scanner) zou een vervanging van dat wieltje een oplossing zijn?[/quote:fcfcbdb34a]
  Ik neem aan dat het om een hp psc 750 gaat, waarvan de garantie al is verlopen. Heeft deze wel goed gewerkt gedurende de garantie periode? Is er veel mee gescant? Over tandwielen kan ik geen advies geven. Maar ziet dat tandwiel er dan versleten uit? Of was dat te horen aan het geluid, tijdens het opwarmen?
 • Jeps garantie is verlopen. Nee je ziet een van de kleinere tandwieltjes zeg maar haken en draait dan als een blinde door… HP zij schoonmaken heb ik al gedaan maar werkt niet. En er is wel al mee gescant.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.