Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Gaming headset?

10 antwoorden
  • Ik zoek dus een goeie headset om te gamen (dus inclusief mic). Budget het liefst niet hoger dan 50 euro en wat voor mij vooral belangrijk is is dat hij echt lang mee gaat. Heb nu in 4 maanden tijd 3 headsets versleten waarvan 2 heel dure....en dat is elke keer omdat die kabeltje brak worden en heb er het afgelopen jaar al teveel geld aan uitgegeven dus daar wil ik nu vanaf. Verder natuurlijk een goeie kwaliteit wat je mag verwachten voor die prijs. Iemand tips of ideëen??
  • Ik gebruik al een flinke poos een headset van Plantronics. Ideaal ding. Lichtgewicht, goed geluid en goede microfoon. [url=http://shop.kanteffspeech.nl/headset.asp]Hier[/url] kun je zien hoe ze er uitzien, en [url=http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/67?Sortering=&Query=&Action=&Landfilter=Ne]hier[/url] kun je zien wat ze ongeveer moeten kosten. Nog klein advies, indien je voor dit merk gaat: Neem een .Audio 70 of een .Audio 90. Suc6!
  • Ik heb al jaren een Senheizer, wel een duur merk, maar zeer goed. +/- 1x in de 2 jaar gaan idd die connectortjes kapot, maar bij de meeste modellen kun je er gewoon los snoer a 10 euro voor kopen zodat je niet een nieuwe koptelefoon hoeft aan te schaffen.
  • Sennheiser en Plantronics....dat waren inderdaad de merken waar ik het meest naar keek. Ik neig naar de Sennheiser aangezien die al zelfs eens kunnen testen bij een kennis en hij ziet er net ff iets robuuster uit dan de Plantronics maar ik ga beide nog es nakijken. @diniz: Welke Sennheiser beveel je aan in dit geval?
  • Weet iemand ook een draaadloze ?
  • [quote:e3f736aa0b="turbo-pascal"]Weet iemand ook een draaadloze ?[/quote:e3f736aa0b] Vraag het eens bij de PC-boer. Die van ons heeft ze geloof ik wel. Vraag het dus eens aan ze, misschien dat ze ze hebben 8)
  • Ik heb zelf een Plantronics Audio 70 en ik ben er wel tevreden mee: andere mensen zeggen dat ze mij heel erg duidelijk verstaan. Het enige nadeel vind ik is dat ie iets te groot is voor mijn hoofd waardoor die niet klemt. maar nou zit ie wel lekker (het is even zoeken)
  • [quote:cd0a34fd5f="FTPserver"][quote:cd0a34fd5f="turbo-pascal"]Weet iemand ook een draaadloze ?[/quote:cd0a34fd5f] Vraag het eens bij de PC-boer. Die van ons heeft ze geloof ik wel. Vraag het dus eens aan ze, misschien dat ze ze hebben 8)[/quote:cd0a34fd5f]Ik heb veel tijd besteed aan het zoeken naar een draadloze stereo-koptelefoon [b:cd0a34fd5f]met microfoon[/b:cd0a34fd5f], maar 'k heb er nog geeneen kunnen vinden... Heb er wel 1 gevonden met een enkel oorstuk, maar die is ook meteen niet leuk meer, met z'n € 500,- ... Als jij weet waar je zo'n ding kan krijgen voor weinig, laat het graag even weten! Greetz!
  • [quote:048550a79a="Anakin"][quote:048550a79a="FTPserver"][quote:048550a79a="turbo-pascal"]Weet iemand ook een draaadloze ?[/quote:048550a79a] Vraag het eens bij de PC-boer. Die van ons heeft ze geloof ik wel. Vraag het dus eens aan ze, misschien dat ze ze hebben 8)[/quote:048550a79a]Ik heb veel tijd besteed aan het zoeken naar een draadloze stereo-koptelefoon [b:048550a79a]met microfoon[/b:048550a79a], maar 'k heb er nog geeneen kunnen vinden... Heb er wel 1 gevonden met een enkel oorstuk, maar die is ook meteen niet leuk meer, met z'n € 500,- ... Als jij weet waar je zo'n ding kan krijgen voor weinig, laat het graag even weten! Greetz![/quote:048550a79a] Je kan ook een losse mic kopen en ook een losse Draadloze Headset en die er op plakken (dubbelzijdig tape ofzo)
  • Zal lekker zitten :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.