Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis/toetsenbord laptop blijft soms hangen

3 antwoorden
  • Een makker van me heeft het volgende probleem met zijn laptop: Soms blijft de muis (of touchpad) en het toetsenbord 'hangen'. De cursor blijft dan bevroren op het scherm staan, maar als deze bv in de adresbalk staat, verschijnt de tekst later gewoon die je tijdens het bevriezen hebt getypt. De laptop is een 10de-hands ofzo, dus veel kan ik er niet over zeggen: Dual (da's dus het merk) AMD processor 266 Mhz 64 MB geheugen Windows 98se Kan het iets te maken hebben met drivers voor muis en toetsenbord? Zo ja, kan ik dan een of andere universele driver gebruiken (kan namelijk niks over of van Dual vinden)? Mijn dank is groot. Tjeerd
  • Het zal niet aan muis of toetsenbord liggen, denk ik... Vermoedelijk werkt, op zo'n ogenblik, ook Ctrl-Alt-Del niet; maar als het toetsenbord weer ontwaakt is dat wèl de manier om te zien welke processen er allemaal aktief zijn - en welke zijn dat?
  • Ligt het mischien aan de drivers. Het zou ook aan je Windows kunnen liggen. het kan ok zijn dat het een beetje versleten is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.