Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

speakerstes computer

7 antwoorden
  • ik ben op zoek naar een surround (minimaal 5.1) boxenset voor me computer weet iemand sites met testen of heeft iemand tips of advies
  • Je kan kiezen uit een Creative of een Logitech. Creative is weer wat goedkoper, maar Logitech die heeft veel meer power. Je moet maar eens kijken op de fabrikant zijn website. Ow jah, die Logitech is een stuk duurder, dat komt door de hoeveelheid watt die ie bij zich draagd, en over het geluidskwaliteit. Ik heb zelf een creative, maar ik ga dat veranderen voor een Logitech. Ik zou zelf kiezen voor een Logitech :wink:
  • Ik heb een Logitech Z-640 5.1 surroundset, en ik vind het een prima set voor een zeer degelijke prijs: 75 euro.
  • Hoeveel watt geeft die. Heb je misschien een site met specificaties
  • [quote:70e768b39a="Delectable"]Hoeveel watt geeft die. Heb je misschien een site met specificaties[/quote:70e768b39a] Meer Watt is niet altijd beter hoor!
  • Creative MegaWorks 5.1 500, 500 watt. Prima set, super goed en zuiver geluid. Gelukkig heb ik deze set via via voor een prikkie kunnen kopen. Normaal gesproken is deze set nogal duur, maar je krijgt er wel erg veel terug. Ik zou een set pakken met een goede subwoofer, die zorgt voor een 'vol' geluid.
  • [quote:fbd0552869="Interficior"][quote:fbd0552869="Delectable"]Hoeveel watt geeft die. Heb je misschien een site met specificaties[/quote:fbd0552869] Meer Watt is niet altijd beter hoor![/quote:fbd0552869] dat is idd waar, aantal watt zegt niet alles over de kwaliteit van de boxen. Ik heb nog een (oude) DTT3500 van creative (5.1), en ben er nog steeds erg blij mee, met prima geluid

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.