Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met branden onder win xp prof.

biker69
4 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem.
    Als ik een cd wil branden (nec-1200) met nero dan geeft nero aan de de drive ingebruik is en dat is dus niet zo.
    Ik had de volgende tip al gekregen om in msconfig bij services COM-services voor IMAPI voor cd-branders uit te schakelen dat heb ik gedaan en na een opstart kon ik èèn cd branden en daarna weer het vehaaltje van de drive is ingebruik.
    MS-CONFIG weer geopend en gekeken maar de COM-services voor IMAPI voor cd-branders was niet geaktiveert dus dat zou je denken goed moeten zijn dus niet.
    Ook nero start niet meer op.
    Als je MS-CONFIG opend moet je opnieuw opstarten dus dat gedaan en ja hoor weer een cd gebrand en daar na weer het zelfde verhaal.
    Wat gaat hier verkeerd gaarne een blijfende oplossing.
    Alvast bedankt.
  • heb je incd ook geinstaleerd ?org er danvoor dat incd.exe niet wordt geladen
  • Ga ik proberen ik heb inderdaad incd lopen.
    Bedankt alvast
  • Het is meestal ook wel handig om de eigen brandoptie van XP uit te schakelen. Dat wil ook nog wel eens een probleem veroorzaken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.