Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Stroomverbruik Pentium II 333

9 antwoorden
  • Hoi. Ik wil graag weten wat het stroomverbruik is van een Pentium II 333. Weet een van jullie dit?
  • Het precieze stroomverbruik kan je alleen maar gokken (of meten natuurlijk). Het maximale stroomverbruik volgt uit het vermogen (waarschijnlijk tussen de 250 en 350 watt) van je voeding. Om het plaatje totaal te krijgen kun je ook het verbruik van de monitor erbij op tellen.
  • [quote:da0dd0aea1="compufreakx"]Hoi. Ik wil graag weten wat het stroomverbruik is van een Pentium II 333. Weet een van jullie dit?[/quote:da0dd0aea1]Ik heb hier een Tulip Vision staan met PII-350. Deze heeft een 200W voeding en ik heb de indruk dat dat meer dan genoeg is voor dat systeem. Iha zal het maximale vermogen niet worden verbruikt. Overigens in een ander topic heeft iemand wat metingen gedaan. Het stroomverbruik leek wel mee te vallen. Uiteindelijke verbruik afhankelijk van de inhoud van de PC. En inderdaad het stroomverbruik van de monitor komt er nog bij.
  • Ik gebruik de Pentium II als server enm daar zit geen monitor op. Graag wil ik weten welk topic dat was met die metingen. ook in mijn kast zit een 200 wat voeding. Hoe kan ik uitrekenen hoeveel dat per uur kost?
  • wattage van een voeding zegt niet zo heel veel over het verbruik, vriend van me heeft gemeten bij zijn amd1400 + stuk of 4 hdd's etc en die verbruikte idle iets van 100/120 watt :)
  • [quote:9cc94d431a="compufreakx"]Graag wil ik weten welk topic dat was met die metingen. ook in mijn kast zit een 200 wat voeding. Hoe kan ik uitrekenen hoeveel dat per uur kost?[/quote:9cc94d431a][url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=111818&postdays=0&postorder=asc&start=0]Verbruik van een computer[/url]. Voor kosten, zie topic.
  • Ge kunt dat opvragen bij INTEL, op de support site. Daar is alle info over elke cpu te krijgen.
  • Ge kunt dat opvragen bij INTEL, op de support site. Daar is alle info over elke cpu te krijgen.
  • [quote:6fb78135fb="adecois"]Ge kunt dat opvragen bij INTEL, op de support site. Daar is alle info over elke cpu te krijgen.[/quote:6fb78135fb]En dan kom je uit op: http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2KA&ProcFam=47&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL De processor alleen verstookt dus maximaal 20,6 Watt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.