Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

diskettestation werkt niet

4 antwoorden
  • Ik heb een diskette station waarvan het lampje constant bandt en als ik die kabel omdraai doet ie helemaal niets. In beide gevallen leest deze helemaal geen diskettes. Als ik een ander diskettestation erop aansluit is er geen verschil. kan iemand mijn helpen? alvast bedankt
  • [quote:6cff993237="tomas000"]Ik heb een diskette station waarvan het lampje constant bandt en als ik die kabel omdraai doet ie helemaal niets. [/quote:6cff993237] Heb je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=111164&highlight=diskette]deze topic[/url] al door gelezen?
  • nu wel :-). interessant, ik zit volgens mijn met precies hetzelde probleem. het diskettestation wordt wel in de bios en windows/redhat herkent, maar deze werkt niet en tevens brandt het lampje constant. 1 vraagje: ik gebruik nu een gewone platte kabel met een extra stekkertje tussenin die ik niet gebruik. is dit de goede of niet? En wat is die draaiing precies?
  • [quote:e8af0f51f8="tomas000"]ik zit volgens mijn met precies hetzelde probleem.[/quote:e8af0f51f8] Bedoel je dat jouw floppy probleem exact overeenkomt, met dat floppy probleem uit die link van mijn vorige bericht? Zo niet, post dan wat wel en niet overeen komt. [quote:e8af0f51f8="tomas000"]ik gebruik nu een gewone platte kabel met een extra stekkertje tussenin die ik niet gebruik. is dit de goede of niet? En wat is die draaiing precies?[/quote:e8af0f51f8] Als er zo een draaiing inzit zoals op [url=http://www.computercraft.com/photo/floppycable34dim.jpg]deze afbeelding,[/url] dan is dat goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.