Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Speedtouch USB modem met BBned

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een speedtouch usb modem voor adsl en ik wil graag via demon gaan internetten. Zij maken gebruik van BBned. Hoe kan ik mijn modem instellingen wijzigen zodat die geschikt is voor BBned? De volgende link http://www.wintervorst.com/wintervorst.com/speed-touch-usb.html bood geen soelaas, want stap 4 (phonebook.ini) komt niet aan bod. Alvast bedankt!
  • maar de installatie/setup gaat wel verder? dan heeft ie kennelijk zelf al gevonden waar die phonebook.ini staat. gaat de install niet verder, dan moet je preciezer aangeven waar het fout gaat en met welke meldingen. trouwens: verschaft bbned zelf geen info voor instellen van een modem (het merk lijkt me der niet zo toe te doen...)?
  • Hoi, Bedankt voor de reactie. De installatie gaat gewoon verder. Alles lijkt correct te werken, maar ik heb dus geen mogelijkheid om phonebook.ini te wijzigen. Zodoende staan de modeminstellingen 'standaard' voor Mxstream dus, en niet voor BBned. BBned zelf geeft geen support op niet door hen geleverde modems. Misschien moet ik een nieuw (BBned) modem kopen......
  • http://www.bbned.nl/dsl/faq.shtml: hier lees ik dat bbned wel een aantal andere modems aan zou kunnen. heb je dat bekeken?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.