Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Toetsenboord MAC

5 antwoorden
  • Wie kan mij nog helpen aan een oud toetsenbood voor een hele oude Mac Ik heb hem van iemand gekregen maar dit zat er niet bij . Ik wil er wat mee stoeien. Help hij aub Nico
  • [quote:9c7909d251="ndesm"]Wie kan mij nog helpen aan een oud toetsenbood voor een hele oude Mac Ik heb hem van iemand gekregen maar dit zat er niet bij . Ik wil er wat mee stoeien. Help hij aub Nico[/quote:9c7909d251] Hoort dit niet in het te koop gevraagd forum? Ongeveer elk Logitech toetsenbord is Mac compatible en heeft vast wel een verloopstekker, maja, ik weet niet of dat is wat je zoekt.
  • zit er dan een verschil tussen een mac toetsenbord en een gewoon toetsenbord? Wist ik niet. (Weet wel meer niet :wink: )
  • [quote:94503c715b="bbx"]zit er dan een verschil tussen een mac toetsenbord en een gewoon toetsenbord? Wist ik niet. (Weet wel meer niet :wink: )[/quote:94503c715b] Jeps; een mactoetsenbord heeft andere speciale knoppen die je nodig hebt voor bepaalde commando's. Zo heeft een mactoetsenbord meestal een appeltje: de zogenaamde commandtoets, waar je een hoop mee kunt in Mac OS. Aan TS: Wat voor Mac gebruik je? Heeft ie nog geen USB-poorten?
  • Ik moet hem nog krijgen van een neef, maar ik denk het niet. Hij had het over een hd van 200 mb. Dus hij is denk ik antiek. Nico

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.