Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[DVD-branders] Lite-On

5 antwoorden
  • Beste allemaal, Ik ben van plan een DVD brander te kopen. Nu twijfel ik tussen de Lite-On 811S en de Lite-On 851S. Ik zie alleen helemaal geen verschillen tussen deze 2. Wie wel? Alvast bedankt!
  • nou de Lite-On LDW-851S heeft smartburn. Maar verder zou ik op uiterlijk afgaan. Er is eigenlijk geen verschil
  • [quote:3570dd630d="Delectable"]nou de Lite-On LDW-851S heeft smartburn. Maar verder zou ik op uiterlijk afgaan. Er is eigenlijk geen verschil[/quote:3570dd630d] Hoewel je vraagt om Lite On waar ik geen ervaring mee heb toch het volgende. Ik heb sinds enige tijd een Plextor PX 708A die mij uitstekend bevalt. Bij gebruik van de juiste DVD's brandt hij op 8 speed. Ook de prijs is behoorlijk gedaald sinds mijn aanschaf halverwege december. Zeker het overwegen waard!
  • Bevalt bij mij uitstekend hoor, die Liteon, snel + stabiel, nog geen haperingen gehad, is toch eerder zeldzaam denk ik in de computerwereld een echt goed product deze keer.
  • [quote:fd1fd0aad3="Delectable"]nou de Lite-On LDW-851S heeft smartburn. Maar verder zou ik op uiterlijk afgaan. Er is eigenlijk geen verschil[/quote:fd1fd0aad3] Er is geen verschil, beiden hebben smart-burn, beiden zien er het zelfde uit. de 811S en 851S zijn intendtiek. dus PCeetje, ga voor de goedkoopste van de 2 :) Ik heb zelf een 811S en die bevalt uitstekend

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.