Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Extern diskette aan Laptop

6 antwoorden
  • Hallo bij mijn laptop (IBM) is de diskette drive kapot. Kan ik een extern aan hangen aan de com poord? VERWIJDER DEZE TOPIC MAAR HEB AL EEN ANDERE
  • je hebt externe spelers voor USb poorten deze zijn vrij prijzig.. iets van 50 euro ofzo d8 ik. Je hebt ze ook nog (gehad) voor LPT poorten volgens mij. Com poorten weet ik niet of ze daar voor bestaan. Maar als ze bestaan en je vindt er een, dan moet die wel werken ja :wink:
  • [quote:f7b49458c3="yoo_han"]je hebt externe spelers voor USb poorten deze zijn vrij prijzig.. iets van 50 euro ofzo d8 ik. Je hebt ze ook nog (gehad) voor LPT poorten volgens mij. Com poorten weet ik niet of ze daar voor bestaan. Maar als ze bestaan en je vindt er een, dan moet die wel werken ja :wink:[/quote:f7b49458c3] Die van LPT zijn die duur? En waar kan ik die kopen dan?
  • Ik weet niet of ze duur zijn. Dan moet je zelf maar ff opzoeken. [url]www.google.nl[/url] En als ik je een tip mag geven, koop gewoon geen diskettestaion maar ga voor een netwerkkaartje.. daar heb je veel meer aan(vind ik dan)
  • [quote:83550239e5="yoo_han"]Ik weet niet of ze duur zijn. Dan moet je zelf maar ff opzoeken. [url]www.google.nl[/url] En als ik je een tip mag geven, koop gewoon geen diskettestaion maar ga voor een netwerkkaartje.. daar heb je veel meer aan(vind ik dan)[/quote:83550239e5] Maar het is wel een oude laptop met win 95
  • Wat zijn de specificaties? En met windows95 kan je ook een netwerkje aanleggen. Zit er wel een cd-rom speler in?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.