Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer start soms opnieuw op bij spelletjes

6 antwoorden
  • Ik heb een computer met een Asrock Moederbord met 256 mb geheugen en de procerssor is een AMD 1300 de videokaart is een FX 5200 mer 128 mb. Als ik nu een spelletje speel dan start de computer soms opnieuw op en geeft een foutmelding. Hiervoor zat er een ander moderbord in en toen deed de videokaart het niet. Wie kan me helpen, of kan het een probleem zijn met de voeding.
  • Allereerst lijkt het me verstandig als je dit topic door een van de mods laat verplaatsen naar een het Games forum. Daarnaast is het misschien handig als wij weten welke melding je krijgt ? Je kan het probleem van het herstarten van je pc ergens in de instellingen van Windows uitschakelen bij Foutmeldingen. Ik denk niet dat het met je voeding heeft te maken, omdat je dan geen melding zou krijgen, mar je pc /[i:18d6d0c4f0]gewoon[/i:18d6d0c4f0]/ zou uitvallen of opnieuw opstarten. (Hoeveel watt is die ?) Je kan natuurlijk altijd gewoon nieuwe(re) drivers proberen !
  • wordt er niet iets te heet? daardoor kan de pc ook opnieuw opstarten
  • [quote:babe33080f="turbo-pascal"]Je kan het probleem van het herstarten van je pc ergens in de instellingen van Windows uitschakelen bij Foutmeldingen.[/quote:babe33080f]Rechtermuisknop op Deze Computer > Geavanceerd > Opstart en herstel... > bij "de computer opnieuw opstarten..." het vinkje weghalen.
  • Lees ook even de volgende post: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=748632 Grtz, Michiel van Leeuwen Portvliet
  • HET IS DE CPU BEVEILIGING VAN ASROCK !!!!!!!!!!!!!!!! Heb ik ook met games wordt de CPU te heet dan start ie opnieuw op....... Dat is alles........ Kijk op de mobo doos (CPUCOP of zoiets) of boekje

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.