Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Maxtor 250G niet geformatteerd??

6 antwoorden
  • Hallo, ik bezit nu sinds een maand of 2 een externe USB2/firewire harde schijf (250G) van Maxtor. Ik heb daar nu een probleem mee. Het herkennen van de schijf kan windows nog wel, maar geeft bij dubbelklikken de melding dat de schijf niet geformatteerd is en of ik dat wil doen. Ik heb deze harde schijf juist gekocht in de veronderstelling mijn gegevens goed te bewaren, en nu doet hij juist wat niet moet. Heeft iemand een idee hoe ik toch deze data nog van mijn harde schijf af kan halen? Alvast hartelijk bedankt, Jeroen
  • Gebruik een data-recovery programma zoals Easy-Recovery.Nadeel is dat je moet betalen om de gegevens echt terug te krijgen, bij de Trial zie je de bestanden wel, maar kan je er niets mee.
  • Gebruik je de hd op (onboard) firewire of usb? Mijn externe dvd-writer gaf op onboard fw problemen (asus a7n8x dl / gigabyte 8ik1100). Aansluiten op pci fw kaart en weg probleem. Ook de externe hd gaf problemen op onboard fw.
  • ik heb zowel USB als Firewire geprobeerd, het is een externe dus niet onboard. beide oplossingen boden geen solaas
  • Met onboard bedoel ik ook de aansluiting die al-dan-niet op je mobo zit. Vroeger moest je namelijk altijd een pci firewire-kaart hebben terwijl op mobo´s met een nieuwere chipset de fw-aansluiting ´onboard´ zit (ofwel standaard op je mobo).
  • oeps :oops: maar de aansluiting zit inderdaad onboard, ik gebruik een laptop, dus geen pci kaartje (ook geen pcmcia)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.