Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

printer print (te) grote letters

5 antwoorden
  • Hallo, Ik help een oudere man met zijn computer. Nu heeft hij het volgende probleem: zijn printer drukt zijn tekst ongeveer 2x zo groot af. Dit gebeurt niet alleen in word, ook e-mailtjes worden te groot afgedrukt. Er verschijnt geen foutmelding of iets dergelijks. Weet iemand wat dit zo kunnen zijn? Bvd JB
  • Je zult iig wat meer info over de printer en het OS moeten geven. Dit is wel erg summier..... :(
  • Doet ie een testpagina wel goed?
  • In veel printerstuurprogramma's kun je opgeven dat de fonts (lettertypen) naar de printer gestuurd moeten worden bij het afdrukken in plaats van dat hij z'n eigen fonts gebruikt. Als de fonts naar de printer gestuurd worden drukt hij het exact zo af zoals het op het scherm staat. Dus zoek even in de printerinstellingen (Start - Instellingen - Printers) of je iets dergelijks kan vinden. In iedere printerdriver heet het weer anders dus een exacte benaming kan ik niet geven, zeker omdat je niet aangeeft om welke printer/driver het gaat Suc6.
  • Bedankt voor de reacties! Het besturingssysteem is windows 98 en de printer is een hp 920 C. Bovendien drukt de printer nu foto's af in een soort rooie gloed, heel vreemd, want het kleuren inktpatroon is nog voor 60% gevuld. En het probleem met de grote letters is er nog steeds. Nog tips??? Alvast bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.