Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

prob met temp

Anoniem
elios
5 antwoorden
 • heb met SisAndra een test gedaan ivm met mijn mobo, krijg steeds de melding dat moederbord te warm word, alsook de melding dat een fan niet draait of te traag, heb een vulcano 12 extreme geinstalleerd, en krijg nog steeds die melding, het moederbord voelt zeker niet warm aan de koeling werkt, kan het zijn dat ik teveel koelpasta gebruikt heb ofzo? want om de 20 minuten valt de pc uit?
  HELP
  elie
 • Heb je alle mbob drivers geïnstalleerd dan? Anders kan Sisandra je tempsensor niet uitlezen. Als je meer dan een speldenknop aan pasta gebruikt hebt, raadt ik aan dit direct te verwijderen. Een pijp van buitenaf naar de cpu fan doet ook wonderen. Anders zuig je warme lucht uit de kast aan.
 • Of het echt aan de tempratuur ligt kan je ook ff testen door de zijkant van je behuizing er af te laten. Dan zal de tempratuur een stuk lager worden.
  Overigens merkt SisoftSandra wel meer dingen op waar je niet altijd want van aan hoeft te trekken ;)
 • heb een andere processor ingestoken een 1800 aan 133Mhz en die draait goed, dus de 2500+ is naar de eeuwige jachtvelden vrees ik, en SisSansra heeft weer aan dat het Mobo te heet wordt en in mijn Bios staat er maar een 24°C zodus moet ik Sandra niet vertrouwen hé
  alvast bedankt
  elie
 • wat is je overige hardware (dus puur de pc geen andere aparaten) inclusief voeding en koelblok?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.