Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD+RW 4speed, gebruikt op 2,4 speed, niet meer op 4?

3 antwoorden
  • Ik heb een aantal 4 Speed DVD+RW van Philips, deze zijn gebruikt op 2,4 speed omdat de brander niet hoger kon. Dat werkte prima. Nu wil ik deze op een andere brander MSI DR8-A branden op 4 speed, echter Nero geeft alleen 2,4 speed als optie. Plaats ik een nieuwe schijf van hetzelfde type dan kan ik wel op 4 speed branden. MSI geeft de desbetreffende schijven ook op als recommended. Heb ook al volledig wissen geprobeert, werkt ook niet. Wissen gaat dan ook op 2,4 speed. Wie weet een oplossing? ik heb er namelijk een heel stel. We gebruikten ze altijd voor backup, en op 4 speed scheelt dat weer een aantal minuten. Stel me een soort reset van media-code voor of zo? Alle opbouwende reacties zijn welkom. Bedankt alvast.
  • Vreemd dat een Plextor PX-708A oorspronkelijk op 2,4 speed geschreven DVD+RW's wel op 4 speed beschrijft. Nog goed leesbaar ook. Heeft dus met de writer van MSI te maken.
  • Zijn de schijfjes die je vergelijkt wel van dezelfde fabrikant? Wel van hetzelfde merk en type zeg je, maar controleer het eerste even met Dvd-Identifier. http://dvd.identifier.cdfreaks.com/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.