Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Athlon 64 bit met raar geluid

3 antwoorden
  • Ik heb een Athlon 64bit, 3.2 gb, mobo:GA-K8NNXP van gigabyte Als ik een poosje op de computer heb gewerkt, komt er plotseling een raar brommend geluid uit de kast,heel irritant :x , het lijkt uit de buurt van de processor te komen. Als ik hem dan opnieuw opstart, blijft het weer even weg. Ik heb eerst geprobeerd de koeler te vervangen (een Zalman 3.2 7000A-CU), maar dat hielp niet. Hoewel het daarna wel even iets langer wegbleef. Heeft iemand hier ook ervaring mee? Kan het met de temperatuur te maken hebben? Kan een processor brommen? :-? Graag enige tips. :o
  • [quote:b2570309f3="cowboyvar"]Ik heb een Athlon 64bit, 3.2 gb, mobo:GA-K8NNXP van gigabyte Als ik een poosje op de computer heb gewerkt, komt er plotseling een raar brommend geluid uit de kast,heel irritant :x , het lijkt uit de buurt van de processor te komen. Als ik hem dan opnieuw opstart, blijft het weer even weg. Ik heb eerst geprobeerd de koeler te vervangen (een Zalman 3.2 7000A-CU), maar dat hielp niet. Hoewel het daarna wel even iets langer wegbleef. Heeft iemand hier ook ervaring mee? Kan het met de temperatuur te maken hebben? Kan een processor brommen? :-? Graag enige tips. :o[/quote:b2570309f3] Een processor kan niet brommen. Heb je al eens geluisterd bij de voeding? Of probeerdie eenste vervangen. Het zou ook kunnen dat het schroefje om je moederbord vast te zetten nietgoed vast zit. Check dus ook eens je schroefjes. Maakte die machiene al een hele tijd dat geluid? Dus vanaf het begin dat je hem kreeg?
  • Nee, het is niet de voeding of een schroefje. En het is niet vanaf het begin, maar wel vrij snel. Ik heb hem nu 3 maanden, het begon denk ik na één maand ongeveer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.