Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Pc zelf gebouwt +++ Problemen! help!

None
13 antwoorden
 • Hey,
  Ik heb een eigen pc gebouwd met oude onderdelen die ik nog had, alleen heb ik het volgende probleem: mijn floppydrive( A: ) werkt niet en mijn cd-rom speler werkt niet, moet ik dit nog ergens instellen of wat dan ook, help me!

  En heeft iemand nog info over bios? Of een site over bios?

  M.v.g. Sander
 • zitten de kabels er wel in :roll:

  wat meer informatie zou wel handig zijn :wink: wat heb je bijvoorbeeld allemaal al geprobeerd?
 • De kabels zitten allemaal goed, als ik me pc opstart maakt de diskettedrive wel een geluidje dat je normaal hoort, maar als ik in windows zit dan ga ik naar deze computer en dan naar A: en dan doet die het niet meer, heeft dit met de bio ste maken?
 • [quote:dd64e81443="Sander3000"]De kabels zitten allemaal goed, als ik me pc opstart maakt de diskettedrive wel een geluidje dat je normaal hoort[/quote:dd64e81443]Weet je ZEKER dat de kabels er op de jusite manier inzitten? Op die brede pallet kabels zit aan 1 kant meestal een rood lijntje. Deze moet naar de kant van de voedingsstekker van de drive wijzen…
 • ja dat zit goed, dus daar ligt het niet aan, ik denk dat het aan de bio sligt maar ik weet niet hoe ik die goed configureer, iemand anders wel?, ik weet wel hoe ik er kom maar nie wat ik allemaal moe instelle, iemand anders wel?
 • onder welke OS draai je?
  ga naar hardware of systeem, en kijk eens of de diskettestation aanwezig is en of die goed werkt, je kan deze uitschakelen en terug heropstarten, dan moet windows hem vinden en normaal gezien de drivers automatisch installeren, dat al geprobeerd?
  elie
 • [quote:cc74ddd6e7="Captain_Kansloos"][Op die brede pallet kabels zit aan 1 kant meestal een rood lijntje. Deze moet naar de kant van de voedingsstekker van de drive wijzen…[/quote:cc74ddd6e7] Hmm, tenzij het een bepaald model Panasonic drive betreft of nog een andere uitzondering. Ik heb een 2-tal FD's thuis liggen die niet aan je spec voldoen … De meesten voldoen er overigens wel aan …
 • ha, ik heb hier ook zo'n panasonic… :lol:

  Zit de floppydrive wel aan de laatste stekker aan de kabel?
 • Ik heb er nu een andere floppydrive ingezet nu doet die het wel ,alleen als ik een diskette erind oe dan moe ik hemformateeren maa da luk tniet, maarja. EN hoe installeer ik me cdrom speler?

  En oja hoe installeer je een ethernekaart/modem onder win95?

  M.v.g. Sander
 • gewoon inpluggen en drivers installeren. Als je deze niet hebt haal je ze van de enige site die bijna alle drivers heeft
 • owz ja,
  User id: drivers
  wachtwoord: all

  Hoef je je niet aan te melden. Overigens ook voor alle andere gebruikers!!!!

  Gratis drivers!!!
 • Is dat legaal om een username en een password van een andere site te posten??? Kan ik me niet herinneren. 8) :lol:
 • geef ik nix om. :-? iedereen die zich aanmeld krijgt toch dat password en gebruiksnaam :lol:

  nix illegaals aan dus :-? :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.