Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Winkel advies?

12 antwoorden
 • Ik moet binnenkort 2 nieuwe computers kopen en ik ben benieuwd of jullie hier goed advies kunnen geven met betrekking tot welke winkels de beste prijs/kwaliteit verhouding geven.
 • Welkom op het forum. Funprice/Computerland/Mycom, als je winkels zoekt. Alternate,/Informatique als webshop. Kwestie van prijsvergelijk, de kwaliteit heb je zelf in de hand, daar je vaak een PC naar eigen inzicht kunt samenstellen en dus ook kunt kiezen voor de gerenomeerde merken. Prijsindex en shopsurvey zijn interessante sites.
 • Kijk 's op tweakers.net, daar kan je in ieder geval de prijzen vergelijken bij verschillende (web)winkels van de produkten die je zoekt. Af en toe zijn er scherpe aanbiedingen bij bijv. Alternate (maar da's dus puur een webwinkel): http://www.tweakers.net/pricewatch Tevens kan je recente gebruikerservaringen zien van de diverse winkels (ook te bekijken per stad). Zo is bijvoorbeeld de Mycom van nu niet meer wat het vroeger geweest is sinds ze in diverse steden Vobis overgenomen hebben. Goede service lijkt me ook een belangrijke factor in de kwaliteit. Stel dat je terug gaat met een defect produkt en je te maken krijgt met gezeik van verkopers of zogenaamd technisch personeel? :evil: http://www.tweakers.net/shopsurvey/ Ik heb trouwens wel goede ervaringen met Yorcom, Eynstein, Salland Automatisering en Wintelco met online bestellingen. Informatique ontbreekt het nogal met voldoende service (een keertje 2 uur bij hun 'service-desk' gestaan) en parate technische kennis. Bij Computerland in Den Haag teleurgesteld weggelopen, ze hadden niks zinnigs op voorraad en wat ze hadden was te duur geprijst. Kijk voor een compleet systeem ook 's bij Completer, da's een redelijke winkel die zeer scherp geprijsde actiesystemen aanbiedt in verschillende smaken. Maar het blijft natuurlijk een persoonlijke mening ... :wink: http://www.completer.nl/index3.html
 • www.pricewatch.info www.nieuw.nl daar staan net zoals bij de pricewatch van tweakers ook gebruikerservaringen
 • Helemaal eens met Obi-wan-kenobi. Persoonlijk zeer veel goede ervaringen met eynstein.
 • waar woon je ergens....
 • Over het algemeen is Salland Automatisering vrij goedkoper dan de rest. Heb ik ook mijn onderdelen besteld...
 • Bedankt voor de snelle reacties. Dit zijn winkels/infosites waar ik nog niet aan had gedacht (behalve informatique). Vandread: Ik woon in het midden van het land (onder Utrecht)
 • [quote:481139de24="Vandread"]waar woon je ergens....[/quote:481139de24]Dit maakt toch weinig uit als je besteld via internet. Het is toch meestal een vaste prijs :wink:
 • [quote:5cf69cb582="MichelG"]Dit maakt toch weinig uit als je besteld via internet. Het is toch meestal een vaste prijs :wink:[/quote:5cf69cb582] als je het in de buurt kan komen waarom moeilijk doen en meer betalen via internet, ik prefereer vaak persoonlijke communicatie face->face als ik iets koop :)
 • Via internet bestellen en zelf afhalen is ook een optie. Hoef je niet vooruit te betalen. Wel even berekenen, of het loont, om kilometers te maken, of toch onder rembours laten bezorgen.
 • [quote:3ce1e483d9="Jank"]Via internet bestellen en zelf afhalen is ook een optie. Hoef je niet vooruit te betalen. Wel even berekenen, of het loont, om kilometers te maken, of toch onder rembours laten bezorgen.[/quote:3ce1e483d9] precies ;) makkelijk is dus wat in de buurt zoeken http//www.tweakers.net/shopsurvey en dan *zoeken* naar utrecht of waar je ook erges woont :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.