Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Lege DVD Schijfjes

8 antwoorden
  • Welke merken zijn goed(koop). Ik heb nu een philips rw voor 6 euro. Weet iemand welke rw's goed zijn en welke rc's? Volgens mij zit er namelijk nog wel wat prijsverschil in :roll:
  • schijfjes zijn gekoppeld aan merk type brander. Op internet zijn er lijstjes te vinden en het is ook shoppen. +RW (4x) van Philips zijn normaal gesproken heel goed vooor allerlei soorten branders : Met Kerst betaalde ik 20 in slim case voor 49 euro. Paarse +R 4x Arita doen het goed bij Lite-on
  • [quote:c9ae4537d7="Bosje"]schijfjes zijn gekoppeld aan merk type brander. Op internet zijn er lijstjes te vinden en het is ook shoppen. +RW (4x) van Philips zijn normaal gesproken heel goed vooor allerlei soorten branders : Met Kerst betaalde ik 20 in slim case voor 49 euro. Paarse +R 4x Arita doen het goed bij Lite-on[/quote:c9ae4537d7] 6 euro is knap pittig. Ik gebruik ook RW's (+)van Phillips, kosten bij Mycom 15 euro per 5 stuks.
  • Kijk eens op een lokale PC-beurs. Daar koop je ze op een spindel voor ongeveer € 2.-- per stuk.
  • Hier haal ik mijn schijfjes http://www.opus.nl
  • www.opusshop.nl is vaak net iets goedkoper en vergeet ook www.cdrwinkel.com niet. Maar eh, ga niet voor de goedkoopste, dat is meestal prulzooi.
  • Nog een paar goedkope webwinkels: http://shop.cdfreaks.com , www.nierle.de en http://www.ddvd.info/nl/ .
  • Let ook op de kleine lettertjes, die ddvd.info zegt bv.: [code:1:2f3ca8b83a]Prijzen zijn exclusief Levy, Thuiskopie-, GEMA en andere heffingen.Hierdoor wordt u in uw land als importeur gezien.Let op, het betalen van een lokale heffing zoals de GEMA,heeft geen invloed op deze regel! U dient de aankoop uit het buitenland zelfstandig en op eigen verantwoording aan te geven, u krijgt nooit automatisch bericht![/code:1:2f3ca8b83a]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.