Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

muis-probleempje

3 antwoorden
  • Goedemiddag Ik heb hier een klein probleempje waar ik echt geen raad meer mee weet. Er staat hier een PC (P4, Win XP Home) met een logitech cordless optical mouse. Nu verandert de muispijl af en toe van een normale aanwijzer naar eentje met een cd'tje erbj, net oftie een cd aan het lezen is. Maar dat kan helemaal niet want allebei de drives zijn leeg. Zou echt niet weten hoe ik dat weghaal of verhelp. Nieuwste drivers geinstalleerd, standaard cursors geselecteerd in Win. Weet het echt niet meer... Iemand anders misschien ??
  • Hoi Erik, Is je PC 'schoon' ? Download even Hijack this hier: http://tomcoyote.com/hjt/ Zet het op je PC, maak een Scan en sla deze op als een Log file. Plaats je log file dan hier. Iemand gaat naar kijken. grtz Falco
  • Misschien heeft het hier iets mee te maken, gaat over dezelfde muis, schijnen heel wat problemen mee te zijn: verspringende/veranderende cursor... Ik heb op mijn werk ook al twee van dezelfde muizen gezien die dit soort kuren hadden. http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=116725 Zoals je kan zien in het topic blijkt het uiteindelijk door een ander apparaat te komen dat in de weg zit (wacom penmuis) Misschien zit er bij jou ook een apparaat in de weg dat de muis van slag brengt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.