Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printeropties worden niet vastgehouden in een groot netwerk

5 antwoorden
  • HP 845C printer en WIN 98, pC staat op een netwerk in een bedrijf. De istelling voor color houdt deze niet vast. Na het opstarten van de PC of het starten van een ander progranmma, Excel of Word, dan staan de instellingen weer op grayscale en print die weer in zwart/wit. Printen van de testpagina gaat wel meteen in kleur. Waar gaat het fout? Een andere PC met een andere printer van HP op hetzelfde netwerk en WIN 98, heeft dat probleem niet. Het probleem lijkt zich ook eigenlijk alleen met deze ene printer, 845C, zich voor te doen.
  • wellicht heb je de rechten niet voor het wijziggen en opslaan van die instellingen Olivier :wink:
  • Hoe oplossen? - ga naar de propeties van je printer en selecteer het tabblad "Security" (Engels win) - Selecteer je account en cink ook "Manage Printer" "Allow" aan en druk op Apply - Zet de volledige settings voor je printer correct in. Olivier :wink:
  • Bedankt Gecko, maar ikvrees, dat ik geen tabbl;ad security tot mijn beschikking heb. Blijft vreemd, dat bedoelde opties wel in te stellen zijn, maar dat ze niet als zodanig bewaard worden.
  • Ik neem aan dat de printerdrivers de instellingen opslaan op de C schijf. Heb je wel de rechten om wat op de C te mogen schrijven?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.